AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

BB Glow

BB Glow is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Tijdens de opleiding leer je alle verschillende BB Glow producten en behandelingen. Het BB Glow serum geeft de huid een mooie egale teint en natuurlijke glans (geen foundation effect). De semi-permanente BB Glow foundation kan de huid zelfs een tint lichter of donkerder maken. Hierdoor heeft de klant helemaal geen foundation meer nodig!

Ook donkere kringen onder de ogen, pigmentvlekken en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! De BB Glow producten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en bevatten werkstoffen die een echte oppepper voor de huid vormen. Enthousiast geworden? Volg dan de opleiding BB Glow !

€ 650,- (B.T.W. IS INBEGREPEN)

Is mijn certificaat na afronden opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen BTW hoeft te betalen op uw lesgeld, dus BTW-vrije opleidingen. (Dit geldt alleen op het lesgeld)

Ook dit betekend dat wij met all onze opleidingen of cursussen een erkende certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Wat zijn de kosten?

€650, –  (BTW is inbegrepen)

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven 500,- euro mag in termijnen betaald worden. voor meer informatie over termijnen neem contact met ons op. 

Hoelang duurt deze opleiding

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen

Betaalt UWV de opleiding?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV, middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.⠀

is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in deze opleiding begrepen.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP