AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

3D Full Lips

Hoe ouder je wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat kan leiden tot een onregelmatige liplijn. Het volume van de lippen neemt ook af. Met de 3D full lips methode creëren we natuurlijke, volle lippen.

Veel gestelde vragen

De 3D full lips methode is een ideale oplossing voor jou, als je?

 • elke dag verzekerd wilt zijn van een natuurlijke en frisse uitstraling
 • smalle lippen hebt, en deze meer volume wilt geven
 • elke dag lippenstift of lippotlood gebruikt
 • een hazenlip (schisis) wilt laten corrigeren
 • een onregelmatige lipcontour hebt

Zo natuurlijk mogelijk?

We gebruiken hiervoor de 3D full lips methode, waarbij we de gehele lippen inkleuren met een mooie, volle lippenkleur. Je kunt ervoor kiezen de lippen in te kleuren met een kleurpigment dat lijkt op bijvoorbeeld je favoriete kleur lippenstift. Verschillende kleurcombinaties van nude tot bijvoorbeeld rose- of kersenrood zijn mogelijk. De behandeling is pijnloos. De kleur wordt na de eerste behandeling nog zo’n 70% lichter. Je komt altijd terug voor een na-behandeling waarbij we de gehele lippen perfectioneren.

Na de eerste behandeling is de pigmentkleur vrij intens. In de dagen na de behandeling zal de kleur nog een stuk zachter worden. Wij gaan voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat waarbij de kleur perfect matcht met je huid en uitstraling. Het is dus geen vervanging van een lipstick of lipgloss.

Je komt altijd nog een keer terug?

De kleurintensiteit na de eerste behandeling neemt dus altijd af. Dit is een normale reactie van de huid. Je komt altijd nog een tweede, en soms een derde keer terug om de lippen volledig te perfectioneren. Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden, kom je eens in de twee of drie jaar terug voor een touch-up behandeling.

Inkleuren van de lippen?

Wij begrijpen goed dat je misschien wat huiverig bent als het gaat om permanente make-up voor de lippen. Mensen denken al snel aan de onnatuurlijke, net iets te donkere lijn om de lippen, welke vroeger vaak gepigmenteerd werd. Tegenwoordig kunnen we met de juiste pigmentkleur de lippen algeheel inkleuren. De lippen zien er optisch wat voller uit en je hebt altijd een gezonde, frisse uitstraling.

Correctie van lipcontour?

3D Full lips is een mooie methode om in te zetten als je bijvoorbeeld een onregelmatige lipcontour hebt, een hazenlip wilt corrigeren, of als je smalle lippen hebt die we hierdoor meer volume kunnen geven.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP