AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Aqua lips

Bij aquarel lips pigmenteren we je lippen volledig, maar werken hiervoor minder dekkend dan bij full lips. Zo krijg je met deze permanente make-up techniek een zachte, gezonde gloed op je lippen en niet het dekkende lipstick effect. Met AQUARELLE LIPS geven we je vollere lippen zonder het gebruik van fillers. We zullen op een natuurlijke wijze je lipper groter maken door ze bij te pigmenteren met Permanente Make Up. Dit zal niet alleen natuurlijk zijn qua behandeling maar ook natuurlijk zijn qua resultaat.

Hou er rekening mee dat het de eerste weken wel wat kan opvallen. Je lippen zijn na de behandeling donkerder van kleur, maar dit verzacht tot de kleur waarvoor je koos.

Veel gestelde vragen

Voorzorg?

Belangrijke tip als je al ooit last had van een koortsblaas: deze kan door de permanente make-up behandeling weer opkomen. Wees dus voorbereid! Hoe? Neem Aciclovir / Zovirax (2 dagen voor de behandeling, op de dag zelf en nog 2 dagen erna in) . Let op: enkel te verkrijgen met een doktersvoorschrift.

Eerste week

 • Regelmatig B-Panthen blijven gebruiken
 • Lippenstift is geen goed idee
 • Vermijd zon, zonnebank, sauna, zwembaden en jacuzzi’s

Nazorg?

Wil je een mooie genezing van je lippigmentatie? Volg dan strikt volgende instructies.Eerste 3 dagen:

 • Elk uur regelmatig insmeren van de lippen (Bpanthen zalf )
 • Zeker niet wrijven, krabben of met je vingers aankomen
 • Niet zoenen!

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP