AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Hairstroke wenkbrauwen

Wil jij graag mooiere en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor hairstroke wenkbrauwen! Arezoo Cosmetics doet naast gecertificeerde opleidingen ook de behandelingen in permanente make-up en beauty. Met mijn ervaring en expertise ben je in de getrainde handen van een specialist, in een exclusief kader. Met mijn perfectionisme en specialisme in permanente make-up wenkbrauwen middels hairstrokes wil ik meer dan een goed resultaat voor mijn klanten. Ik wil dat mijn klanten tevreden en blij naar huis gaan.

Veel gestelde vragen

Wat zijn hairstroke wenkbrauwen?

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echte te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze technieken bij vele erg populair is. Wij tekenen dus de extra wenkbrauwhaartjes met pigment, het is geen daadwerkelijke haarimplementatie. Hierbij is het van belang dat elk haartje – streepje – met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. We letten hierbij op zowel de vorm van het streepje als de kleur. Hierdoor krijg je natuurlijke vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het ‘streperig’ of niet natuurlijk wordt.

Het resultaat is superrealistische wenkbrauwen, doordat ik mij hierin gespecialiseerd heb en een unieke techniek gebruik. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat je onze salon als een tevreden mens.

Voor wie is de hairstroke techniek geschikt?

De hairstroke techniek is geschikt voor als je:

 • Hele dunne of geen wenkbrauwen hebt
 • Niet tevreden bent met de vorm van je eigen wenkbrauw en hier graag verandering in wilt brengen
 • Je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn
 • Extreem haarverlies hebt gekregen na een lange ziekteperiode
 • Littekenweefsel hebt
 • Met haarvlies kampt ten gevolge van Alopecia
 • De uitdrukking verfraaien of corrigeren

Hoe werkt het genezingsproces?

 • Dag 1 -3: zeer donker
 • Dag 4-10: barsten en pakken (geen kleur onder de plekken)
 • Dag 11-28: geen kleur vorm te zien
 • Dag 29-35: licht kleur te zien
 • Dag 06-50: kleur en vorm zichtbaar

Eerste sessie 30% zichtbaar resultaat
Na bijwerken 70% zichtbaar resultaat

Waar moet ik rekening mee houden voor en na de behandeling?

 • Doe de eerste tien dagen geen make-up op de wenkbrauwen
 • Was uw wenkbrauwen gedurende 7 dagen 2 x per dag met een milde zeep
  (unicura, neutral), doe een druppeltje van deze zeep op uw vinger, masseer
  zachtjes de wenkbrauwen en spoel af met lauw water en dep droog met een watje.
 • Gedurende 7 dagen maximaal 2 x per dag insmeren met Bepanthen zalf.
  Gebruik geen vaseline op de behandelde huid2 weken voor en na de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan. Daarna altijd factor 50 aanbrengen, een half uur voor het zonnen
  2 weken lang de wenkbrauwen niet verven
  2 weken lang geen gezichtsbehandelingen zoals peelings, chemische behandelingen, microdermabrasie, etc. toepassen
  Vooraf geen pijnstillers innemen
  Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
  1 week lang niet zwemmen of naar de sauna
  3 dagen na de behandeling niet sporten

Hoelang duurt de behandeling en is het pijnlijk?

Een hairstroke behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten. Maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met eens zeer lage pijngrens.

Kan deze behandeling over PMU worden toegepast als cover-up?

Dit kan wel indien de PMU al bijna niet meer zichtbaar is door vervaging. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden ts bespreken

Moet ik vooraf langskomen of kan alles de dag zelf besproken en toegepast worden?

Vooraf langskomen is niet noodzakelijk tenzij je dit zelf prettig vindt

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met het bekijken van de mogelijkheden van je wenkbrauwen. We gaan na wat qua vorm, kleur en methode het beste bij je past en kijken voor het bepalen hiervan ook naar jouw (natuurlijke) haarkleur en de vorm van jouw gezicht. Haarkleur en stijl kunnen veranderen, maar de vorm van het gezicht, de haarlijn en de relatieve nabijheid van de gelaatstrekken staan vastgesteld voor het leven. Op deze punten letten wij nauw om voor jou zo een natuurlijk resultaat te behalen met 3D wenkbrauwen.

Een goed begin is het halve werk. Dit spreekwoord is ook zeker van toepassing bij het plaatsen van permanente make-up. Met een speciaal wenkbrauwpotlood tekent onze PMU-specialisten de vorm van de wenkbrauw. Daarna kijken we naar de kleur. Welke past het beste bij jouw huidskleur? Dit is natuurlijk erg belangrijk, maar geen zorgen. Onze PMU-specialisten weten precies welke kleur het beste bij jou past. Als jij hier tevreden mee bent, dan pas gaan we over tot de echte behandeling. Met behulp van dunne, fijne naaldjes worden de haartjes als het ware met de pigment getekend. Zo ontstaat er een hele natuurlijke uitstraling.

Voor wie is de hairstroke techniek niet geschikt?

De hairstroke techniek is helaas minder geschikt voor als je een gecombineerde/ vette huid hebt. De hairstroke techniek vervaagt sneller bij een vette huid, omdat de kans groter is dat het pigment als het ware doorloopt op een vette huid met grove poriën. Voor dit huidtype adviseren we eerder de poedertechniek, oftewel de ombre brows.

Waarom is bijwerken nodig?

Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30% waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

Hoe lang gaat de behandeling mee?

1,5 tot 3 jaar

Zijn de wenkbrauwen donker na de nabehandeling?

De wenkbrauwen zullen er zeer donker uitzien. Na watercontact beginnen ze te vervellen waardoor er vlekken, ongelijkheden en pigmentverlies ontstaan. Dit is allemaal zeer normaal dus is er geen reden voor paniek of ongerustheid. Het perfecte resultaat komt na het bijwerken.

Kan PMU bij iedereen toegepast worden?

Nee, microblading kan niet toegepast worden bij zwangere dames. Hepatitis patiënten, diabetespatiënten, personen die hart en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van ROA cutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot half einde van de kuur

Welke kleuren krijgen mijn wenkbrauwen?

Vooraf aan de behandeling wordt dit samen met u besproken en wordt de kelur samen met u bepaald

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP