AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Microblading behandeling

Microblading behandeling

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Deze behandeling is ideaal voor mensen die vollere wenkbrauwen willen met een prachtig natuurlijk resultaat en vorm die het gezicht doet spreken. Altijd op je mooist zonder tijdrovende make-up sessies in de ochtend!

Veel gestelde vragen

Wat is het?

Microblading is een nieuwe trend voor iedereen die niet meer uren wil besteden aan het creëren van de perfecte wenkbrauwen. Microblading bestaat uit het invullen en shapen van je wenkbrauwen met semi-permanente make-up. Daarom wordt de behandeling ook wel in de categorie PMU (permanent make up) geplaatst.

Klinkt permanent make up je een beetje te eng in de oren? Geen zorgen! Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van semi-permanente make-up. Hierbij verzacht de inkt na de eerste week. De inkt verdwijnt compleet na twee tot drie jaar. In de tussentijd kan je ervoor kiezen om touch up sessies te nemen om je brows on fleek te houden.

Ben je bang dat microblading niet het resultaat oplevert dat jij voor ogen hebt? Maak je daar geen zorgen over. In de eerste sessie houdt de specialist een gesprek waarin jij de vorm van je ideale wenkbrauwen omschrijft. Er wordt daarnaast ook gekeken wat het beste bij jouw gezicht past.

MICROBLADING: stap voor stap

Wil je ook graag mooi wenkbrauwen? Wees dan wel voorbereid om minimaal 2 uur in de stoel te zitten. Het zetten van deze wenkbrauwtatoeages is een zeer precies proces. De tattoo artist moet namelijk de brows invullen met een speciale dunne naald om zo het effect van “echte haartjes” te creëren.

In totaal komen er maar twee(!) sessies aan te pas bij het zetten van deze bushy brows. In de eerste sessie wordt de vorm van je wenkbrauw getekend met een potlood en aangepast waar nodig. Een verdovende crème wordt aangebracht op je wenkbrauwen om de pijn van het tatoeëren te verzachten. Hierna worden je eyebrows ingevuld met een superfijne naald.

Je wenkbrauwen moeten na deze eerste sessie voor 7 dagen genezen. Na deze wachttijd is het tijd voor een extra touch up. Na 5 weken kom je terug voor een touch up. Tijdens deze tweede sessie worden de puntjes op de ‘i’ gezet.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP