AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Browlift

Allround PMU Basis opleiding

De Allround PMU Basis opleiding is een perfecte start voor je eigen praktijk of uitbreiding van je schoonheidssalon. We nemen de tijd om van jou echt een vakman of vakvrouw te maken. Daarom werken we in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Jouw kennis en vaardigheden bepalen het resultaat voor je klant! Na deze opleiding kun je direct vol vertrouwen permanente make-up aanbieden in je eigen salon.

In 8 praktijkdagen leer je de nieuwste technieken waarmee je een echte permanent make-up professional wordt. In deze Allround PMU Basis opleiding leer je theorie en praktijk voor permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Schema Allround PMU Basis Opleiding

Permanente make-up heeft tijd nodig om te genezen en na 2 tot 4 weken zie je pas het werkelijke resultaat. De opleidingsdagen zijn om de week. Hierdoor blijf je ongeveer een half jaar onder onze hoede, zodat je geleidelijk alle technieken leert.

Het is de bedoeling dat je zelf een model meeneemt. Kun je niemand vinden? Neem dan contact met ons op, dan helpen we jou hierbij.

Garantie
Bijzonder aan de permanente make up van ons is dat deze ook te verwijderen is. Dus áls je een foutje maakt of je model wil er toch liever vanaf, dan kan dat. Dat leer je ook tijdens de permanente make up opleiding.

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meld je snel aan! we hebben je starterspakket klaar staan

Groepsles €4850,- (B.T.W. IS INBEGREPEN ) en starterspakket
privé les €5750,- (B.T.W. IS INBEGREPEN ) en starterspakket

Locatie: Capelle aan den IJssel

Trainer: Arezoo Ismaail

Is mijn certificaat na afronden opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen BTW hoeft te betalen op uw lesgeld, dus BTW-vrije opleidingen. (Dit geldt alleen op het lesgeld)

Ook dit betekend dat wij met all onze opleidingen of cursussen een erkende certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Wat zijn de kosten?

Deze opleiding kost €275, -.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven 500,- euro mag in termijnen betaald worden. voor meer informatie over termijnen neem contact met ons op. 

Hoelang duurt deze opleiding

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen

Betaalt UWV de opleiding?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV, middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.⠀

is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in deze opleiding begrepen.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier
  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP