Carbon Laser Peeling

Wat doet de Carbon Laser Peel?

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Wat doet de Carbon Laser Peel?

-Huidverjonging
-Verminderen van rimpels en fijne lijnen
-Verminderen van talgproductie
-Verhogen van collageenproductie

Waar is de Carbon Laser Peel geschikt voor?

-Verwijderen van rimpels
-Grove poriën
-Acne
-Littekens
-Herstellen van de vette huid

De behandeling is:

-Geheel pijnloos
-Duurt 30-45 minuten
-Eenmalig of in kuur

Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND Yag Laser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

Actieve Acne huid

CLP is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot zeer rijpe huid. CLP is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid. De combinatie van het carbonmengsel, het speciale filter en het laserlicht, worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken, uitgedroogd. Indien er littekens door acne zijn ontstaan, zal men hier ook een verbetering verkrijgen. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Kortom, een algehele verbetering voor de huid. De laserbehandeling is veilig en pijnloos, echter kan men wat warmte ervaren.

De behandeling

De specialiste zal beginnen met het reinigen van het gezicht. Vervolgens wordt carbonmengsel, welke verijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Na een inwerktijd van ca 10 minuten, wordt het carbonmengsel door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd.Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeut de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een herstellende en hydraterende masker.