AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Carbon Peeling

Carbon peeling is een dieptereiniging die van binnen naar buiten werkt. Herstelt de huid, en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid egaler wordt. Oneffenheden trekken weg en overtollig talg wordt verwijderd, waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters aanmaakt.
Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat Carbonpeeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigt, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat en is pijnloos. Je huid vervelt niet, wel is een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt.

Wij smeren eerst een koolstof masker op het gezicht, deze werkt 5 minuten in en daarna behandelen we het gezicht, dit duurt ongeveer 10 min en doet geen pijn.

Veel gestelde vragen

Werkt de behandeling tegen rimpels?

Jazeker! Deze verminderen na enkele behandelingen.

Kan ik dit laten toepassen als ik een droge of vettere huid heb?

Ja, dat kan ook om een egalere huid te verkrijgen. De Carbon Peeling verwijdert ook (een deel van de) vlekken op de huid. De behandeling is ook zeer effectief voor een vettere huid.

Hoe snel kan ik terugkomen voor een tweede beurt?

Je kunt de behandeling om de 4 weken toepassen. ​

Werkt de behandeling tegen pigmentvlekken?

​​​Carbon Peeling is zeer effectief tegen pigmentvlekken, maar dient om de zes weken onderhouden te worden voor optimaal en blijvend resultaat. ​

Is carbon peeling mogelijk tijdens mijn zwangerschap?

Ja, dit kan. Er zijn geen risico’s voor zwangere dames of vrouwen die borstvoeding geven.

Moet ik vooraf langskomen of kan alles de dag zelf besproken en toegepast worden?

Vooraf langskomen is niet noodzakelijk, tenzij je dit zelf prettig vindt.

Hoe zie ik eruit na de behandelingen?

Helemaal normaal. Het gezicht wordt na afloop gereinigd en vervolgens kun je de huid insmeren met vochtregulerende crème die de huid herstelt.

Werkt dit ook tegen acne littekens?

Ja, dit werkt zeer goed tegen acne huid. Het is wel belangrijk om elke 4 weken een nieuwe behandeling te doen. De Carbon Peeling is gezond voor de huid, dankzij de dieptereiniging.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP