AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Combinatie Lash & Brow lift + Hennabrows

Deze opleiding is de perfecte keuze voor diegene die het complete plaatje willen aanbieden aan zijn of haar klanten. In deze opleiding leer je alles hoe jij de perfecte brows en wimpers kunt creëren, maar ook hoe je wenkbrauwen met Henna kunt opvullen.

Bij brow lifting worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes gelift en gevormd. Het eindresultaat: perfect gevormde wenkbrauwen die er vol en verzorgd uitzien. Het is de ideale behandeling voor klanten met warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes.

Bij Lash Botox worden de natuurlijke wimpers gelift, zodat ze er voller en langer uitzien, zonder wimperextension aan te brengen. Na deze behandeling hebben jouw klanten geen mascara of wimperkrultang meer nodig.

Wenkbrauwen met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

Lashlift en browlift cursus 1
Hennabrows-opleiding

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Is de lunch inbegrepen?

Nee, deze dient u zelf mee te nemen. Koffie en thee staan klaar.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP