Combinatie Lash lift, Brow lift, Henna en Brow waxing

Duur

1 dag

Kosten

€999,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

N.T.B.

Combinatie lash & brow lift henna

Willen jouw klanten ook graag mooie wenkbrauwen zonder ze elke dag bij te hoeven houden? Of mooie wimpers zonder mascara te hoeven gebruiken?

Mooie strakke wenkbrauwen of volle wimpers dat kan met onze techniek, en dat alles zonder permanente make-up.

Met de opleiding combinatie lash & brow lift henna, leer je hoe je op een natuurlijke manier de haartjes van de wimpers en wenkbrauwen kan liften ook leer je alles wat te maken heeft met henna. Henna is een goede eerste stap naar permanente make-up.

De brow lamination is een behandeling waarbij je echt moet kijken naar de natuurlijke shape van de wenkbrauwen, je moet bekijken welke wenkbrauwen wel geschikt zijn voor deze behandeling en welke niet.

De lash lamination is een techniek voor gevorderde waarbij jij de natuurlijke haartjes lift, zo lijken de wimpers voller en langer. Zonder de haartjes te beschadigen.

De henna brows is een techniek voor gevorderde. Je moet goed kunnen voortekenen, kleuren bepalen en de contra-indicaties weten, waarbij je de wenkbrauwen mooi strak maakt zonder permanente make-up. Ideaal voor de dames die stap naar PMU nog te eng vinden.

Brow waxing stelt de behandelaar in de gelegenheid om op een veilige en efficiente manier de ongwenste haartjes bij de wenkbrauwen te verwijderen met wax.

 

Wat maakt Arezoo Beauty College uniek: 

 • Arezoo, eigenaresse van de Beauty College deelt al haar ervaringen tijdens jouw opleiding. Zij vertelt hoe zij is begonnen en hoe zij is uitgegroeid tot 1 van de grootste opleiders in de beauty branche niet alleen van Nederland, maar er komen ook studenten uit de hele wereld. Onze opleidingen worden in meerdere talen gegeven, Nederlands, Engels en Perzisch.

Maar wat leer je precies?

Je krijgt les in:

 • Groeifases van de wimpers/brows
 • Wat houdt lash en brow Lamination in
 • Henna of verf
 • Waxing
 • Welke producten gebruik je
 • Huid/haar aandoeningen
 • Behandeling uitvoeren
 • Contra-indicaties
 • Nazorg
 • Hygiëne

Zijn er aanmeld criteria voor deze opleiding?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Meld je dus snel aan!

Hoe lang duurt de opleiding?

in 1 dag leer je alle vier de technieken, onmogelijk? Bij Arezoo Beauty College zeker niet!

Hoeveel kost de opleiding?

999,- euro inclusief starterpakketjes

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.