lippen

Lippen

Het kan voorkomen dat je net die extra volume mist of de omlijning van je lippen vervaagd zijn en dit wat strakker wil aanzetten. PMU voor de lippen is hier dan erg geschikt voor. Ook als je de symmetrie wilt terugbrengen of als je donkere lippen wil verlichten.

 

 


FULL LIPS
Hierbij worden de lippen compleet ingekleurd. Er kan met meerdere kleuren gewerkt worden om meer dimensie te creëren. Dit wordt bepaald aan de hand van het intakegesprek.
Lipliner
Een lipliner maakt duidelijke contouren van de mond. Er wordt rekening gehouden met uw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat.
Lipliner met shadow
Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

De behandelvorm voor uw permanente lippen make up
Tijdens de eerste afspraak zal er een analyse van uw gezichtsvorm en de juiste pigmentkleur worden gedaan. U vult tevens een vragenlijst over uw gezondheid in. Dit is nodig om de behandeling verantwoord te laten verlopen. De eerste stap is om het te behandelen gebied met het gekozen pigment en een penseel subtiel te tekenen. Dit om er zeker van te zijn dat het om de juiste kleur en stijl gaat.
De behandelingen voor permanente make-up lippen bestaan uit 2 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit zorgt voor het beste resultaat. Tijdens de sessies wordt er een pigment laag over het laagje aangebracht. Deze manier zorgt voor het beste resultaat waar u langer plezier van heeft. Doordat de behandeling op deze manier langzaam wordt opgebouwd, kan er bij elke sessie -indien gewenst- wijzigingen worden aangebracht.
Wij raden aan om voorafgaand aan de permanente make-up lippen behandeling de verdovingscrème Emla te gebruiken. U kunt dit via de huisarts op recept krijgen. U neemt het dan mee naar ons, voorzien van uw naam op het recept. Uiteraard kan de behandeling ook zonder Emla verdovingscrème worden gedaan. Verder adviseren wij om 24 uur alvorens de behandeling gaat plaatsvinden geen alcohol en aspirine te gebruiken. Het gebruik van paracetamol is geen probleem.
Wij raden aan om na 1 tot 1,5 jaar voor een nabehandeling te komen. Als u dit niet doet, zal de permanente make-up op den duur vervagen.
Nazorginstructies voor uw lippen
Na de behandeling dient u uw huid 3 dagen droog te houden. Let op; gebruik geen water, bodymilk/ lotion en make-up op de net behandelde huid. Wij raden u aan om de eerste 3 dagen om de twee uur een dun laagje Bpanthen zalf aan te brengen. Uw behandelde huid zal dan sneller en mooier genezen. U zult merken dat de eerste dagen een klein korreltje op de huid ontstaat. Dit is normaal en niet erg. Het is van belang dat u uw huid de tijd geeft om deze zelf af te stoten. Als u ze er zelf afkrabt, kunnen er littekens ontstaan. Probeer de eerste week na de behandeling zoveel mogelijk uit de zon te blijven. Dit betekent dus ook dat u niet van de zonnebank gebruik dient te maken.
Hiermee is uw Permanente make-up lippen behandeling voltooid en kunt u genieten van uw mooie volle lippen.