Allround browstyling

Ben je op zoek naar de opleiding voor allround browstyling? Bekijk dan eens de opleidingsmogelijkheden bij Arezoo Cosmetics. Bij ons kan je namelijk verschillende opleidingen volgen, waaronder de opleiding Allround Browstyling. Onze salon is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is makkelijk bereikbaar.

Wil je ons gehele aanbod aan opleidingen bekijken? Bekijk deze dan hier.

Allround browstyling | Arezoo Cosmetic

Met onze opleiding Allround Browstyling leer je hoe je de perfecte wenkbrauw kunt creëren voor elke gezichtsvorm, de kleurbepaling uitvoert, hars- en epileer technieken en nog veel meer! Het is een intensieve, maar wel leerzame training. De gehele dag krijg je theorie-, demonstratie- en praktijklessen. Het is wel belangrijk dat je zelf twee modellen meeneemt waarop je kunt oefenen. Om jou te helpen in je verdere reis tot beste browstylist, kan je tot 6 maanden lang gebruikt maken van feedback van onze trainers.

Opleiding Brow Lift

Om jezelf nog verder te ontwikkelen tot brow specialist, kan je ook nog de opleiding Brow Lift volgen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je de perfecte wenkbrauw kunt creëren door middel van lifting. Doordat het resultaat 8 weken blijft zitten en waterbestendig is, hoeven jouw klanten niks meer aan hun wenkbrauwen te doen. Het voordeel van deze opleiding is dat deze maar 1 tot 2 dagen duurt. Hierdoor is deze makkelijk in te plannen en heb jij er weer een diploma bij!

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnen komen met betrekking op de Allround Browstyling opleiding, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Stel gemakkelijk je vraag via ons contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op