BB glow behandeling Rotterdam

Wil je graag een BB glow behandeling Rotterdam? Maak dan snel je afspraak bij Arezoo Cosmetics! Bij ons kan je namelijk verschillende behandelingen laten uitvoeren, waaronder de BB glow behandeling. Onze salon is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is makkelijk bereikbaar vanuit andere steden.

Ben je benieuwd naar welke behandelingen wij nog meer uitvoeren? Bekijk ze hier dan allemaal op een rijtje.

BB glow behandeling Rotterdam | Arezoo Cosmetic

Met de BB glow behandeling creëer je een egaal en stralend effect. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van pigment. Met de BB glow zorgen we ervoor dat de tint van je huid wordt bevorderd en de vlekken en donkere kringen in je gezicht met mate worden bedenkt. Ook is het zo dat zelfs de poriën hierdoor worden verkleint! De gehele behandeling is pijnloos en veilig.

Meer informatie

De BB glow behandeling gaat tussen de 4 tot 8 maanden mee. Alles wordt bepaald door de hoeveel sessies die je neemt en welke technieken er worden gebruikt. Wij geven hierover graag advies en kijken hiervoor naar je huid. Het resultaat zal zichtbaar zijn na de eerste behandeling, maar na de vervolgbehandelingen zal het resultaat pas optimaal zichtbaar zijn. Elke behandeling zal ongeveer 45 minuten duren. Iedereen mag deze behandeling ondergaan, tenzij je zwanger bent of borstvoeding geeft, of chemotherapie ondergaat. Neem hiervoor contact met ons op. Wie weet kunnen wij u helpen met een alternatieve behandeling.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot onze BB glow behandeling Rotterdam, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te behandelen!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op