BB glow opleiding

Wil je graag een BB glow opleiding volgen in Capelle aan den IJssel? Dan ben je aan het juiste adres bij Arezoo Cosmetics! Arezoo is een beautysalon, waar je verschillende beauty behandelingen kan laten uitvoeren. Naast beautybehandelingen, kan je hier ook terecht voor diverse opleidingen. De BB glow opleiding is hier één van. Verder stellen wij ook opleiding beschikbaar, zoals de opleiding schoonheidsspecialiste, mesoneelding opleiding, wimperextentions cursus en nog veel meer.

Als je een overzicht wilt zien van alle opleidingen die wij aanbieden, dan kan je deze hier bekijken.

BB glow opleiding | Arezoo Cosmetics

Met de BB glow opleiding leer je hoe je zo een behandeling moet uitvoeren. De persoon die de desbetreffende BB glow behandeling krijgt, zal geen foundation meer nodig hebben. De BB glow zorgt namelijk voor het verdwijnen van de oneffenheden, donkere kringen en pigmentvlekken. Doordat er in de BB glow verschillende werkzame stoffen zitten, is het een echte oppepper van de huid.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De duur van de BB glow opleiding is niet lang. In 1 of 2 dagen kan je al in het bezit zijn van het certificaat. De kosten van deze opleiding bedraagt €650 euro. Let hierbij wel op, de kosten voor het starterspakket zitten hier niet bij gerekend. Deze komen er dus nog apart bij. Alle opleidingen boven de €500 euro mogen bij ons in termijnen worden betaald. Als je hier meer over wilt weten, kan je altijd even contact opnemen.

Neem contact op

Mocht je nog vragen hebben over de BB glow opleiding, dan staan wij voor je klaar. Je kan altijd contact met ons opnemen, door ons te bellen of ons contactformulier in te vullen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op