Brow lift cursus

Als je op zoek bent naar een brow lift cursus, dan zit je goed bij Arezoo Cosmetics! Arezoo Cosmetics is te vinden in Capelle aan den IJssel. Naast cursussen is het ook mogelijk om zelf behandeling te krijgen. Zo hebben bieden wij bijvoorbeeld behandelingen aan als de carbon laser peel, HIFU behandeling, dermapen behandeling en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar ons volledige overzicht aan behandelingen? Bekijk ze dan hier.

Brow lift cursus | Arezoo Cosmetics

Met een brow lift cursus leer je hoe natuurlijke wenkbrauwhaartjes gelift en gevormd moeten worden. Deze behandeling zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er perfect, vol en verzorgd uit komen te zien. Bij de opleiding leer je ook om de juiste vorm van de wenkbrauwen te bepalen. Bij elk gezicht past namelijk een ander soort wenkbrauw. Verder leer je ook hoe je de wenkbrauw moet verven en epileren. Het hele plaatje dus! Het resultaat van de behandeling blijft zichtbaar tot 8 weken. Ook is het bestand tegen water. Een ideale uitkomst dus voor klanten die op vakantie gaan en niks aan hun wenkbrauwen willen doen.

Brows boost opleiding

Om net dat beetje aan te kunnen bieden in je salon, bieden wij een speciale opleiding aan. Namelijk de Brows Boost opleiding. Tijdens deze opleiding leer je hoe je de browvitamine behandeling moet uitvoeren. Deze behandeling is bestemd voor vrouwen of mannen die stukjes in hun wenkbrauw missen. Met de microneelding wordt er een aangepast serum in de haarfollikels aangebracht, om deze op te wekken. Hierdoor wordt de haargroei gestimuleerd en wordt er weer een volledige wenkbrauw gecreëerd.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over de brow lift cursus, dan kunnen deze uiteraard gesteld worden. Via ons contactformulier kan je gemakkelijk je vraag stellen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in de salon!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op