Carbon laser peeling Rotterdam

Als je graag een carbon laser peeling Rotterdam behandeling wilt, dan zit je goed bij Arezoo Cosmetics! Arezoo is een beautysalon, waar verschillende behandelingen mogelijk zijn. Het pand is gevestigd in Capelle aan den IJssel, wat gemakkelijk te bereiken is vanuit andere steden. Naast deze behandeling, bieden wij ook andere behandelingen aan, zoals het aanbrengen van permanente make up, BB glow behandeling, mesoneelding, HIFU behandelingen en nog veel meer! Het is zelfs mogelijk om bij ons diverse opleidingen te volgen.

Wil je weten wat er bij ons allemaal mogelijk is? Bekijk dan hier het overzicht.

Carbon laser peeling Rotterdam | Arezoo Cosmetics

De carbon peeling behandeling is eigenlijk een dieptereiniging die van binnen naar buiten werkt. Het helpt de huid bij het stimuleren van de aanmaak van collageen. Hierdoor zal de huid egaler worden. De overtollige talg zal worden verwijderd, waardoor ook de oneffenheden zullen verdwijnen. Ook zullen hierdoor de grove poriën kleiner worden, waardoor de huid ook minder mee-eters zal bevatten.

De behandeling zelf is geheel pijnloos en je zal niet vervellen. Wat een groot verschil maakt, vergeleken andere gezichtsbehandelingen, is dat het je huid niet zal verdunnen of beschadigen. Het enige wat wel mogelijk zal kunnen zijn, is dat je huid wat onrustig kan worden na de behandeling. Dit komt doordat al het talg naar boven wordt geduwd en moet worden geneutraliseerd. Tijdens de behandeling zal er een koolstofmasker op de huid worden gesmeerd. Nadat deze 5 minuten is ingewerkt, zal het gezicht worden behandeld.

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je opkomen over de carbon laser peeling Rotterdam, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Ook zal je een kijkje kunnen nemen op de desbetreffende pagina over de carbon peeling behandeling. Tot snel bij Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op