Henna brows opleiding

Wil je graag een henna brows opleiding volgen in Capelle aan den IJssel? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Arezoo! Bij Arezoo kan je terecht voor permanente make up behandelingen, schoonheidsbehandelingen en opleidingen. Ook de henna brow opleiding wordt door ons gegeven.

Ben je benieuwd naar welke opleidingen er nog meer worden gegeven? Bekijk dan hier alle opleidingen.

Henna brows opleiding | Arezoo Cosmetics

Als je op een effectieve manier wenkbrauwen wilt leren verven, dan kan de henna brow cursus zeker interessant zijn voor jou. Tijdens de cursus leer je hoe je de perfecte henna brows kunt zetten. Wel is het belangrijk dat je al ervaren bent met het tekenen en shapen van de wenkbrauw. Dit is namelijk de basis voor mooie perfecte wenkbrauwen. Als je hier nog niet goed mee bent, dan raden we je aan om als eerste de Allround Browstyling training te volgen.

Als je je hebt ingeschreven krijg je van ons een starterskit toegestuurd. Hierin zitten 8 henna pigmenten, een tint remover en rozenwater. Ook de instrumenten die je nodig zal hebben zitten hierin, zoals de penselen, microbrushes en meng scoops. Deze producten moet je allemaal meenemen naar de opleiding. Als je de opleiding goed hebt afgerond, dan ontvang je van ons een certificaat. Hiermee kun jij aantonen dat je deze opleiding hebt afgerond. Ook kan je na afloop nog gebruik maken van onze online coaching en online theorie boek.

Neem contact met ons op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over de henna brows opleiding, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij hopen je snel te mogen ontvangen bij Arezoo Cosmetics, tot snel!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op