Hifu opleiding

Wil je graag een Hifu opleiding volgen? Dan ben je bij Arezoo Cosmetics aan het juiste adres! Bij ons is het namelijk mogelijk om verschillende opleidingen te volgen, zoals de henna brows opleiding, wimperlift opleiding, bb glow opleiding en nog veel meer! HIFU staat voor “High Intensity Focused Ulrasound”. De locatie voor deze opleiding is bij ons in de salon in Capelle aan den IJssel.

Als je een volledig overzicht wilt zien van welke opleidingen wij allemaal aanbieden, dan kan je deze hier bekijken.

Hifu opleiding | Arezoo Cosmetics

Met deze opleiding leer je hoe je zelfstandig met een HIFU-apparaat te werk moet gaan. HIFU is eigenlijk één van de nieuwste ontwikkelingen voor een non invasieve facelift. Het zorgt voor tightening en lifting van de huid. Tijdens de behandeling wordt ervoor gezorgd dat de collageenproductie wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de aanvoer van de voedingsstoffen en het zuurstof de huidcellen verbeterd. Met één behandeling kan er al een optimaal resultaat worden bereikt. Het effect zal zichtbaar worden in de derde maand na de behandeling. Het resultaat zal zichtbaar blijven van 1 tot 2 jaar.

Meer informatie

Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je deze opleiding op de juiste manier heeft afgerond. De opleiding zelf duurt 1 tot 2 dagen. Het neemt dus niet veel tijd in beslag en is gemakkelijk in te plannen. De opleidingen die boven de €500 euro kosten, kunnen bij ons in termijnen worden betaald. Bij het bedrag wat je bij ons aan de opleiding moet betalen, krijgt u ook het apparaat. De kosten voor deze opleiding bedragen €6999 euro.

Heb je nog vragen

Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de hifu opleiding, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers beantwoorden graag alle vragen en geven je meer informatie. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij één van de opleidingen van Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op