Opleiding schoonheidsspecialist

Wil je graag de opleiding schoonheidsspecialist volgen? Bekijk dan de mogelijkheden bij Arezoo Cosmetics! In onze salon worden namelijk verschillende opleidingen gegeven, waaronder de opleiding schoonheidsspecialist. Onze salon is te vinden in Capelle aan den IJssel, wat goed bereikbaar is vanuit andere steden.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de verschillende opleidingen die wij aanbieden, dan kan je hier het overzicht bekijken.

Opleiding schoonheidsspecialist | Arezoo Cosmetics

Met een opleiding tot schoonheidsspecialist, kan je verschillende kanten op. Zo kan je na het behalen van je diploma onder andere terecht bij een schoonheidssalon, parfumeriezaak of wellness-centrum. Ook is het mogelijk om met deze opleiding je eigen schoonheidssalon te openen. Veel mogelijkheden dus! Tijdens de opleiding leer je hoe je gelaatsbehandelingen moet uitvoeren, masseren, lichaamshaar moet verwijderen, wimpers en wenkbrauwen moet verven en nog veel meer. Verder behandelen we ook hoe je huidanalyses moet uitvoeren en behandelplannen het best kunt opstellen.  Bij Arezoo Cosmetics leer je dus alles om professionele schoonheidsbehandelingen te geven.

De opleiding

De opleiding zal 18 weken duren, waarbij je 1 dag in de week les krijgt op maandag of dinsdag. Houd er wel rekening mee dat je aan gemiddeld 10 uur per week huiswerk mee krijgt. Hieronder valt het leren voor theorie en het oefenen voor praktijk. Om je diploma te halen, zal je tijdens deze opleiding 4 theorie examens, 3 praktijkproeven en 1 portfolio assessment moeten afleggen. Als dit allemaal goed is afgerond, dan ontvang je je diploma. Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig en de kosten bedragen 2200 euro. Dit bedrag kan je in delen betalen.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over de opleiding schoonheidsspecialist, dan kunnen deze altijd gesteld worden via ons contactformulier. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze opleiding tot schoonheidsspecialist!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op