Allround browstyling

Ben je op zoek naar een permanente make up cursus? Zoek dan niet verder, bij Arezoo Cosmetics ben je aan het juiste adres! De allround PMU basis opleiding is een perfecte start voor je eigen praktijk of uitbreiding van je schoonheidssalon. We nemen de tijd om van jou echt een vakman of vakvrouw te maken. Daarom werken we in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Jou kennis en vaardigheden bepalen het resultaat voor je klant! Na deze opleiding kun je direct vol vertrouwen permanente make-up aanbieden in je eigen salon. In 10 praktijkdagen leer je de nieuwste technieken waarmee je een echte permanente make-up professional wordt.

Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Permanente make up cursus van Arezoo Cosmetics

Tijdens deze allround opleiding, komen er verschillende technieken aan bod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleurenleer, brow styling en shaping, strakke eyeliners en het corrigeren van de liplijn. Omdat je in één opleiding verschillende technieken leert, is het een waardevolle toevoeging voor in je eigen salon. Natuurlijk kun je ook na de opleiding starten bij een andere salon.

Bijzonder aan de permanente make-up van ons is dat deze ook te verwijderen is. Dus áls je een foutje maakt of je model wilt er toch liever vanaf dan kan dat. Dat leer je ook tijdens de permanente make-up opleiding.

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder! Ben je enthousiast geworden? Meld je dan direct aan voor de opleiding. Tot ziens bij Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op