Allround browstyling

Heb jij altijd al je eigen salon willen hebben of in de beautybranche willen werken? Dan is dit je kans! Arezoo Cosmetics biedt verschillende opleidingen aan, waaronder een permanente make up opleiding. Dit is een perfecte start voor je eigen praktijk of een uitbreiding van je schoonheidssalon. Uiteraard kun je met deze opleiding ook in een andere salon gaan werken. We nemen er alle tijd voor om van jou een echte vakman of vakvrouw te maken, daarom werken we in kleine groepjes van maximaal 4 personen. Zo kunnen we je alle nodige aandacht geven en je garanderen dat je de juiste manieren aanleert. In 10 praktijkdagen leer je de nieuwste technieken waarmee je een echte permanente make-up professional wordt.

Wat leer je tijdens de permanente make up opleiding?

Tijdens de opleiding komen er verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan;

 • Kleurenleer,
 • Wenkbrauwen stylen en shapen,
 • Hairstroke (3D),
 • Magic Brows,
 • Combinatiebrows,
 • Infralash,
 • Strakke eyeliners,
 • Eyelinders met wing,
 • Lipcontouren & shading,
 • Full lips,
 • Corrigeren van de liplijn.

Kortom, de opleiding is echt allround en daarmee de perfecte basis voor het openen van een eigen salon.

Tijdens onze opleiding oefen je op modellen; onder toezicht van ervaren professionals breng je het geleerde in de praktijk. Voordat je het weet voer je behandelingen uit in jouw eigen PMU-salon. Arezoo is een erkende opleider. Na het behalen van je diploma kun je je hierdoor aansluiten bij de verzekering. Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan vandaag nog online aan.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden, opleidingsdata of prijzen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de aanmeldpagina. Wij staan voor je klaar en geven je graag alle nodige informatie. Tot ziens bij Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op