Wimperextention cursus

Wil je graag een wimperextention cursus volgen in Capelle aan den IJssel? Volg dan je opleiding bij Arezoo Cosmetics! Arezoo is een beautysalon, waar naast je beautybehandelingen kan krijgen, je ook opleidingen kunt volgen. Deze opleidingen zijn erg divers. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende opleidingen volgen voor wenkbrauwbehandelingen, gezichtsbehandelingen of het aanbrengen van permanente make up. Kortom, er is bij ons van alles mogelijk!

Als je benieuwd bent naar het gehele overzicht van ons aanbod, dan kan je deze hier bekijken.

Wimperextention cursus | Arezoo Cosmetics

Met wimperextentions kunnen mooie lange wimpers gecreëerd worden. Met de cursus wimperextentions leer je deze zetten. Het is een erg precieziewerk, doordat er op elke wimper een verlenging moet worden aangebracht. Het voordeel van deze behandeling is, dat je er verschillende technieken bij kan leren om je klantenkring te vergroten. Een voorbeeld hiervan is de 3D methode. Dit is een speciale wimperstyling techniek, waarbij er stukjes worden gebruikt met meer volume. Tijdens onze cursus leer je de “Russion Volume waaiertechniek”. Dit is één van de natuurlijkste technieken.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Als je je wimperextentionscertificaat wilt behalen bij Arezoo, dan zal dit 1 tot 2 dagen in beslag nemen. De kosten voor deze opleiding bedragen €449 euro, waarbij er 3 technieken geleerd worden. Bij een opleiding vanaf €500 euro, kan er in termijnen worden betaald. Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je deze altijd aan ons stellen. Bij onze opleiding zit geen lunch inbegrepen. Je kan zelf eten meenemen of tussendoor ergens iets halen.

Neem contact op

Mochten je nog vragen hebben over de wimperextention cursus, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Je kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of door te bellen. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op