Wimperlifting cursus

Als je een wimperlifting cursus wilt volgen, bekijk dan eens de mogelijkheden bij Arezoo Cosmetics! Arezoo Cosmetics is gevestigd in Capelle aan den IJssel en biedt verschillende opleidingen aan. Naast opleidingen, kan je hier ook gewoon terecht voor het laten zetten van permanente make up en schoonheidsbehandelingen.

Een overzicht met alle opleidingen die je kunt volgen en behandelingen die je kan aanvragen, kan je hier zien.

Wimperlifting cursus | Arezoo Cosmetics

Met een wimperlifting wordt ervoor gezorgd dat de wimpers op een natuurlijke manier gelift worden. Hierdoor lijken ze voller en langer. Het voordeel van deze behandeling is dus dat je geen wimperextentions of mascara hoeft te dragen. Omdat deze behandeling tegenwoordig erg populair is, is het een waardevolle behandeling om toe te voegen aan je bedrijf. Het maakt niet uit of de wimpers, waarop de behandeling uitgevoerd wordt, kort of lang zijn. De behandeling kan namelijk op elke wimper worden uitgevoerd.

Opleiding browstyling

Naast een opleiding wimperlifting, kan je bij ons ook een opleiding browstyling volgen. Met deze opleiding leer je verschillende methodes om de perfecte wenkbrauw te creëren. Zo krijg je theorie over wat de ideale wenkbrauwvorm is voor elk gezicht. Ook krijg je theorie over de perfecte kleurbepaling. Omdat iedereen een andere kleur haar en huid heeft, is het belangrijk dat de juiste kleur wordt gekozen. Verder leer je ook nog verschillende hars- en epileer technieken. Kortom, je leert de perfecte wenkbrauw te creëren!

Neem contact op

Mocht je nog bepaalde informatie nodig hebben over de wiperlifting cursus, dan kan je deze altijd aan ons stellen. Je kan gemakkelijk je vraag stellen via ons contactformulier. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij één van de opleidingen van Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op