AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Masterclass Full Lips

Nooit meer lippenstift, geen uitlopende lijnen en altijd mooie lippen! Het klinkt als een droom voor veel vrouwen. Wil jij die droom voor hen waarmaken en je verder specialiseren op het gebied van permanente make-up? Kies dan voor de opleiding PMU Masterclass Full Lips!
Het pigmenteren van de lippen is één van de moeilijkste onderdelen van permanente make-up. In deze PMU Masterclass Full Lips leer je de nieuwste en meest efficiënte PMU-technieken. Hierdoor ben jij in staat om de lipcontouren te veranderen en vollere lippen te creëren. Ook leer je speciale technieken, zoals de aquarelle techniek. Met deze methode kleur je de lippen als het ware ‘doorzichtig’ in. Dit geeft een verrassend mooi effect!
Met behulp van verschillende PMU-technieken en naaldkeuzes, leer je om de lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken. Ook behandelen we hoe je een scheve liplijn kan camoufleren en de cupidoboog kan accentueren. Na de opleiding Full Lips ben jij een specialist op het gebied van PMU lip-behandelingen!

Veel mensen hebben smalle of ongelijke lippen. Door de nieuwste PMU-technieken, die je tijdens deze opleiding leert, behoort dit tot het verleden! Volg de Masterclass en leer hoe je met verschillende PMU-pigmentkleuren en naaldkeuzes de mooiste lippen bij jouw klanten kunt realiseren.

Tijdens deze opleiding behandelen we alle facetten van de lippen. Door een strakke lipliner te zetten, kun je de lipcontouren benadrukken. Bij de full lips behandeling pigmenteer je vervolgens de rest van de lippen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de mond compleet te veranderen!

1 Dag

Indeling:

10.00 – 10.45 Prestentatie van instructeur
11.00 – 12.00 Uitleg over latex
12.00 – 13.00 Pauze
13.00 – 15.00 Live demonstratie op model door instructeur
15.30 – 18.00 Oefenen op model door student
18.00 – 18.30 latex Q&A en certificatie overdracht
1 op 1 deelnemer / € 1500 incl. 21% BTW

Groep met max. 3 personen / € 850 incl 21% BTW

Tijdens en na de cursus

Na afronding van de training wordt een gecertificeerd diploma uitgereikt.

Is mijn certificaat na afronden opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen BTW hoeft te betalen op uw lesgeld, dus BTW-vrije opleidingen. (Dit geldt alleen op het lesgeld)

Ook dit betekend dat wij met all onze opleidingen of cursussen een erkende certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Wat zijn de kosten?

1 op 1 deelnemer / €1500, – incl. 21% BTW

Groep met max. 3 personen / €850, –  incl 21% BTW

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven 500,- euro mag in termijnen betaald worden. voor meer informatie over termijnen neem contact met ons op. 

Hoelang duurt deze opleiding

Deze opleiding duurt 1 dag.

Betaalt UWV de opleiding?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV, middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.⠀

Is het starterpakket inbegrepen?

Nee, het starterspakket dient u apart aan te schaffen, Deze kunt u via onze webshop bestellen. Naar aanleiding van uw wensen wordt deze helemaal voor u samengesteld. De kosten hiervan zijn vanaf 695 euro inclusief pmu machine.

is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in deze opleiding begrepen.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP