AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Masterclass voor geavanceerden

Wil jij dé expert worden op het gebied van permanente make-up en veel verschillende pmu-behandelingen aanbieden? Dan is deze versnelde opleiding (1 dag) PMU Masterclass met certificaat de juiste opleiding voor jou. Tijdens deze PMU Masteropleiding behandelen we verschillende modules zoals kleurenleer, wenkbrauwen, (dubbele) eyeliners, het pigmenteren en shaden van de lippen. Hierdoor kun jij na deze PMU-cursus alle verschillende behandelingen vakkundig uitvoeren!

Bij permanente make-up dien je secuur en verantwoord te werk te gaan. Er kan immers van alles misgaan en het gezicht van jouw klanten is jouw visitekaartje. Arezoo Academy is CRKBO erkend en werkt enkel met zeer ervaren docenten. Hierdoor weet je zeker dat je goed wordt voorbereid!

Het zetten van de perfecte PMU-wenkbrauwen doe je niet zomaar! Bij de PMU Masterclass gaan we nog een stapje verder. Zo leer je om de pigmenten goed in elkaar over te laten lopen, zodat je bijvoorbeeld de ultieme ombré brows creëert. Gebeurt dit niet vloeiend of naadloos? Dan verdwijnt het effect meteen. Het is dus belangrijk dat je al ervaring hebt met het zetten van permanente wenkbrauwen, want deze techniek vereist uiterste precisie. De opleiding PMU Masterclass is daarom alleen geschikt voor ervaren permanente make-up artiesten!

Alle onderwerpen:

Technische beschrijving met alle details over de constructie en implementatie van de permanente make-up.

Constructie van vormen en lijnen, rekening houdend met alle kenmerken van de natuurlijke gezichtssymmetrie.

Het gedetailleerde werk aan de implementatie van het contrast; De schaduw, diepte van de pigmentatie, snelheid van de machine en de juiste houding van de pen.

Na afronding van de training wordt een gecertificeerd diploma uitgereikt.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP