AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Smokey Eyeliner

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van eyeliner dankzij de nieuwe semipermanente make-uptechniek voor designliner! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald.
De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De designliner is de klassieke eyeliner met een wing.

Veel gestelde vragen

Welke eyeliner is wanneer geschikt?

Met permanente make-up zijn er veel mogelijkheden voor het aanbrengen van eyeliners. Welke eyeliner het best bij je past is afhankelijk van de vorm van je ogen en de oppervlakte van de huid waarop te werken is. Wij zullen altijd het mooiste versterken maar zijn zeer transparant en brutaal eerlijk in onze adviezen wanneer sommige behandelingen niet mogelijk zijn. Een voorbeeld is wanneer je graag een ‘wing’ wilt, maar je arcadeboog dit niet toelaat omdat deze te laag is of er huidverslapping aanwezig is in het ooggebied. Er zijn veel kleuren verkrijgbaar voor de eyeliners. Van zwart, antraciet, grijs, donker asbruin, navy blue, blauw, turquoise, tot smaragd groen en paars.

Is permanente make-up veilig?

PMU is 100% veilig en zorgt voor levensechte wenkbrauwen, natuurlijke en krachtige eyeliners en kleurvaste full lips.

Het voordeel van permanente make-up?

Permanente Make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect in shape te hebben. Bijkleuren met een potlood is niet meer nodig. PMU blijft goed voor een periode van 1-3 jaar (na een eerste behandeling), zijn je wenkbrauwen, eyeliner of lippen verzorgd en elegant, dus ook in zwembad of sauna en aan zee of op het strand.

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up brengen we met een flinterdunne naald een pigementkleur aan in de lederhuid. Dit is net onder het huidoppervlak. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. Gemiddeld blijft permanente make-up op je wenkbrauwen 1 tot 3 jaren zitten en een eyeliner 1 tot 5 jaar of zelfs nog langer.

Doet het pijn?

Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar we proberen eventuele pijn tot een minimum te beperken. De pijngrens van iedereen is verschillend. Uit ervaring kunnen we zeggen dat circa 95% van onze klanten, een behandeling eerder als ‘irritant’ ervaart dan als pijnlijk. En soms? Vallen mensen in slaap tijdens een behandeling.

Verschil tussen permanente make-up en tatoeëren?

Permanente make up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuid bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

Na de behandeling?

Na de behandeling krijg je verzorging mee en wat dat hangt af van de PMU die is gezet.
Wij zetten oa: eyeliner onder & boven, oogschaduw, wenkbrauwen (hairstrokes & schaduwtechniek), lipliner en full lips.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP