Schoonheidsspecialist Capelle aan en IJssel

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist Capelle aan den IJssel? Bekijk dan de mogelijke behandelingen die je kan laten uitvoeren bij Arezoo Cosmetics! Arezoo Cosmetics is een beautysalon, dat gevestigd is in Capelle aan den IJssel. Naast schoonheidsbehandelingen, kan je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld permanente make up behandelingen, definitief ontharen en HIFU behandelingen.

Wil je het gehele overzicht zien van wat je bij ons allemaal kunt laten doen? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Schoonheidsspecialist Capelle aan en IJssel | Arezoo Cosmetics

Voor een perfecte huid, zit je bij Arezoo Cosmetic goed. Wij geven graag advies over de juiste behandelingen voor je huid. Zo kunnen we je helpen met behandelingen zoals bijvoorbeeld de carbon laser of HIFU behandeling. Vertel ons je wens en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Mocht je erge huidproblemen hebben, zoals acne of last van pigment, dan stellen wij graag een behandelplan voor je op. Hierbij maken we een analyse van je huid en kijken we wat de conditie is van je huid en hoe we deze kunnen verbeteren.

Meso Neelding behandeling

Om de huid te verjongen en probleemhuiden te behandelen is Meso Neelding een goede uitkomst. Bij deze behandeling wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Ook wordt de microcirculatie verhoogd, wat zal leiden tot een hoger absorptievermogen van de toegepaste werkzame stoffen. Deze huidverjongingstechniek kan worden uitgevoerd op het gezicht, lippen, nek, de ogen, lichaam en handen.

Neem contact op

Als je een afspraak wilt maken voor schoonheidsspecialist Capelle aan den IJssel, dan kan je altijd contact opnemen. Als je vragen hebt kan je deze snel en gemakkelijk stellen via het contactformulier. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Arezoo Cosmetics!

Arezo Gilani
Arezo Gilani
10/12/2020
aanbevolen
Heel aardig persoon. Je begrijpt meteen dat ze een idee heeft. Je voelt je bij haar in goede handen. Ik had haar microblading (wenkbrauwen) gedaan. Ziet er heel natuurlijk uit.Absoluut weer. Goed advies, perfect werk.
Shirin Nasrat
Shirin Nasrat
06/12/2020
aanbevolen
Ik ben heel tevreden over de resultaat van mijn wenkbrauwen. Ze zijn heel vriendelijk en helpen je heel goed. Ik raad ze zeker aan.
Nona Aboru
Nona Aboru
12/09/2020
aanbevolen
Bedankt Lieve Arezoo voor mijn prachtige wenkbrauwen!! Ik ben er zo Blij ermee ❤️!! Wil je prachtige wenkbrauwen dan raad ik je deze vrouw aan! Zij maakt gewoon kunst 👌🏽 Liefs !! Elaine
Mithaa Sam
Mithaa Sam
06/07/2020
aanbevolen
Ik ben super blij de salon uit gelopen met hele mooie wenkies !! Ontvangst in de salon was top en de uitleg voor de nabehandeling was ook duidelijk ! Fijne salon !
Rozi van Dijl-Mirzaei
Rozi van Dijl-Mirzaei
04/06/2020
aanbevolen
Ik vind het heel leuke mensen😊🌺
Rianne De Kievit-Ellens
Rianne De Kievit-Ellens
18/10/2019
aanbevolen
Na een prachtig gezette eyeliner met wings teruggekomen voor PMU wenkbrauwen, waar ik ook heel blij mee ben. Arezoo is zo professioneel, elke stap gaat in overleg, ze tekent alles voor en heeft veel aandacht en zorg voor elke cliënt die bij haar komt. Daarbij ook betaalbaar en het geld meer dan waard. Absolute aanrader!
Xenia Rowena Danique
Xenia Rowena Danique
03/10/2019
aanbevolen
Vriendelijk en heel veel geduld!
Lucy Cleven
Lucy Cleven
08/03/2019
aanbevolen
Vandaag voor de nabehandeling geweest, maar na de 1e behandeling al super mooi resultaat! De kleur en de vorm is precies zoals ik wilde, kan niet wachten tot ze genezen zijn. Heel blij dat ik voor Arezoo Cosmetics heb gekozen.
Vonn Slots-Bruin
Vonn Slots-Bruin
20/01/2019
aanbevolen
gisteren ben ik na een jaar later terug geweest voor mijn wenkies! Arezoo is echt een topper in dit vak en weet wat ze doet! ze neemt de tijd voor je maakt echt prachtige wenkbrauwen!! nogmaals bedankt!!! what you see is what you get ♡
Willie van Dorp
Willie van Dorp
12/12/2018
aanbevolen
De foto.s zeggen genoeg prachtig vak werk

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Neem contact op