ANBOS erkend schoonheidspecialiste niveau 3

Duur

18 dagen een keer per week les

Kosten

Tijdelijk € 500,- STAP-korting

 Nu €2300,- i.p.v. €2800,-
Betalen in 10 termijnen mogelijk

Wanneer?

Zie onze opleidigen agenda

Niveau

MBO Branche niv. 3

Opleidingen Agenda
Specialisatie huidverbeterende massage

Schoonheidsspecialiste Niveau 3 Branche

Bij Arezoo Beauty College begin jij aan je nieuwe carrière in de beauty branche als een erkende schoonheidsspecialist. In 18 weken leer jij de basis vaardigheden die jij als een goede schoonheidsspecialiste hoort te beheersen.

Als een erkende schoonheidsspecialiste kan je zowel voor jezelf beginnen of bij een bestaande salon werken. Laat dat je niet beperken! Ook wellness en sauna bedrijven zijn regelmatig op zoek naar gedreven en vakbekwame mensen.

Doorleren
Wanneer je bij Arezoo Beauty College jouw opleiding hebt afgerond voor de basis niveau 3 diploma kan je door leren voor allround schoonheidsspecialist niveau 4. Beide opleidingen worden gegeven door ervaren docenten die jarenlang een eigen salon hadden of nog steeds hebben. Zij geven niet alleen de basis informatie maar ook handige tips en tricks.

Na het afronden van niveau 3 is het ook mogelijk om losse specialisaties te volgen zoals acne. Zo kan jij jouw klanten hun facturen laten declareren bij de zorgverzekeraars.

Vooropleiding
Heb je voor deze opleiding enige kennis of een vooropleiding nodig? Het antwoord is heel simpel en kort: Nee.

Juist omdat het gaat om de basis schoonheidsspecialiste wordt jij gericht onderwezen van A tot Z.

Inhoud
In 18 weken, met 1 dag om de week wordt jij klaar gestoomd om de examens bij een externe onafhankelijke examen bureau af te leggen. Het theorie gedeelte is zelfstudie, hierdoor krijg jij tijdens jouw lesdagen praktijkgericht les.

Met het beauty portaal en het lesmateriaal wat je van de docent/ academie krijgt, kan jij meteen in de wereld van beauty duiken. Alles staat duidelijk aan gegeven, alle video’s zijn up to date en diverse formulieren kan je hierin terugvinden. Zo kan jij, wanneer het jou uitkomt leren. En geen zorgen! Je staat er niet alleen voor, jij en jouw klasgenoten kunnen altijd terug vallen op je docent. Kom je er niet uit of heb je een vraag over een bepaald gedeelte? Vraag het rustig via het portaal, mail of de whatsapp. Jouw docent zal dan zo spoedig mogelijk reageren.

Lessen
Maar wat leer je nu precies?

Allereerst, product kennis, immers zonder goede kennis kan jij geen goed advies geven aan jouw klant.

Vervolgens leer je alles over de anatomie, het leren van analyseren en een behandel plan opstellen.
Maar een goede schoonheidsspecialiste moet meer weten dan dit, daarom leer je ook:
Code en gedragsprotocollen van een schoonheidsspecialiste
Gelaatsbehandelingen
Massages van gelaat, lichaam, hand en voet
Cosmetische hand en voet verzorging
Ontharen van gezicht en lichaam
Wenkbrauw en wimper styling
Beauty Apparatuur

Portfolio en Ondernemingsplan 
Bij Arezoo beauty college hoeft je GEEN portfolio in te leveren. Om een erkend diploma in bezit te krijgen is het “alleen bij ons ” mogelijk om i.p.v. portfolio  een ondernemers cursus te volgen en een theorie examen af te leggen. Ook dit is een onderdeel van deze opleiding. In een dag krijg je alle ins en outs over het ondernemen.

Modellen
Om jouw praktijklessen tot een succes te brengen heb je modellen nodig. Zonder te oefenen kom je niet ver. Daarom is het belangrijk dat je met elke les een model hebt om te behandelen. Lukt dit een keer niet om zelf te regelen, geen zorgen, je kan altijd om hulp vragen bij de academie.

Starterpakket
Als schoonheidsspecialiste is het noodzakelijk om de juiste producten te hebben. Zonder deze is het lastig om de gewenste resultaten te krijgen. Maar welke producten heb je nu nodig, welke zijn goedgekeurd? Bij Arezoo Beauty College hebben we een compleet starterpakket. Hierin vind je alles maar dan ook alles om jouw modellen/klanten te behandelen. Bovendien ook erg belangrijk om te vermelden, alle producten die in dit pakket zit is goedgekeurd door het examenbureau.

Kosten
Bij Arezoo Beauty College zijn we graag duidelijk, zo ook over de kosten. Omdat wij als academie CRKBO staan geregistreerd betaal jij geen btw over jouw les geld. Dit scheelt al 21% !

Voor het geld dat je betaald, krijg jij alle lessen digitaal, praktijklessen, ondersteuning, studie materiaal en jouw starterpakket.

Let op! Examens vallen buiten het lesgeld, dit wordt apart gefactureerd voordat de examens worden afgelegd.

Kosten Opleiding: € 2800,-
Kosten starterpakket € 1815,- (optioneel, heb je je eigen starterpakket en wil je weten of dit is goedgekeurd, neem dan jouw producten de eerste les mee om dit in overleg met de docent te gebruiken)

Kosten Ondernemers cursus € 300,-
Kosten per theorie examen € 120,- ( 4 totaal )
Kosten portfolio theorie examen € 295,- ( 1 totaal )
Kosten per Praktijk examen € 245,- ( 3 totaal )

Erkend diploma
Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, heb jij jouw opleiding afgerond en heb jij alle examens met een goed resultaat behaald bij de onafhankelijke examen bureau? Dan ontvang jij een volwaardig en een door Anbos erkend diploma. Belangrijk om te weten is dat je met deze diploma overal in Europa kan werken door het Europese NLQF merk.

Het examen bureau zorgt ervoor dat jij de examens hebt afgelegd volgens de Europese eisen. Voor deze examens worden branche assessoren in gehuurd om jouw examen hier in de academie af te laten leggen. Wel zo fijn, hierdoor hoef je telkens naar een andere locatie maar zit je vertrouwd op je eigen locatie.

Betalingen
Wanneer je je inschrijft krijg je automatisch een factuur voor jouw totale kosten, hiervan vragen wij minimaal 30% als aanbetaling. Heb jij een starterpakket bij ons besteld zal deze kosten jouw eerste betaling zijn. Hierna kan je jouw opleiding in 6 tot 10 termijnen betalen. Let op! Jouw examens worden apart gefactureerd en dienen voordat jouw examen begint volledig te zijn voldaan.

Waar wacht je nog op! Schrijf je snel in want vol is vol!

Is er een vooropleiding nodig?

Nee, hier is geen vooropleiding voor nodig. Dit gaat om de basis opleiding en wordt jij dus van A tot Z begeleid.

Wat is de duur van de opleiding?

24 weken, 1 keer per twee weken

Hoe zit het met stage/modellen?

Voor de meeste modules geldt, op elkaar oefenen. Voor enkele modules, geldt zelf een model aanmelden bij de school. Dit is in overleg.

Betaald uwv de opleiding kosten?

UWV vergoedt opleidingskost werkzoekende: Als werkzoekende kan je aan het UWV vragen om jouw opleidingskost te vergoeden. Men geeft deze goedkeuring enkel indien je werkcoach van oordeel is dat dit nodig is om werk te kunnen vinden.

Is er een vervolg opleiding?

Indien u het diploma Schoonheidsspecialist Niveau 3 behaald heeft kunt u doorleren voor Allround Schoonheidsspecialist Niveau 4. Meld u aan via de website.

In welke talen kan ik deze opleiding volgen?

Nieuw en als enige in Nederland is deze opleiding te volgen in zowel Nederlands en in het Perzisch.

Geef bij het inschrijven aan welke taal u deze opleiding wenst te volgen.

Is er thuisstudie nodig?

Naast de lessen op school, dient u rekening te houden met gemiddeld 10 uur huiswerk per week.

Hieronder wordt verstaan zowel het leren van de theorie als het oefenen voor de praktijk.

Wat zijn de studiekosten?

Kosten Opleiding: € 2800,-
Kosten starterpakket € 1815,- (optioneel, heb je je eigen starterpakket en wil je weten of dit is goedgekeurd, neem dan contact met ons op voor meer informatie)

Kosten Ondernemers cursus € 300,- (verplicht onderdeel voor een branche diploma)

Kosten per theorie examen € 120,- ( 5 totaal )
Kosten per Praktijk examen € 245,- ( 3 totaal )

Via onze DigiBook heb je altijd je informatie bij de hand en kan je zelfs onderweg nog gemakkelijk alles doornemen. Dit is inbegrepen bij het lesgeld.

Wat kan ik na de opleiding?

Na afloop van de opleiding kan je in Nederland meteen aan de slag als schoonheidsspecialiste (als werknemer of zelfstandige) met ons diploma.

Je kan na afloop van de opleiding ook aansluiten bij het ANBOS (optioneel). Hiervoor dien je extern examens af te leggen bij het Exuive examencentrum (niet inbegrepen in het lesgeld).

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha

    Of direct contact opnemen?

    Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.