AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Browlift

Browlift is een van de populairste schoonheidstrends van 2019 en de laatste trend voor het liften van de wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren.

Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet. Browlift werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende creme oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan, denk maar bijvoorbeeld aan Gigi Hadid.

Veel gestelde vragen

Hoelang gaat de behandeling mee?

Gemiddeld gaat dit mee tot 6 weken na de behandeling. Dit is ook afhankelijk van je nazorg. Gebruik je veel producten op olie basis, dan zal dit sneller uitwerken. Zo min mogelijk watercontact kan zelfs tot 8 weken resultaat geven.

Kan ik meteen make-up gebruiken na de behandeling?

Ja, dat kan zeker geen kwaad zolang je voorzichtig bent met het reinigen (niet te ruw heen en weer wrijven en géén producten op olie basis gebruiken).

Wat is de nazorg?

 • 24 uur lang géén watercontact.
 • 48 uur lang géén hennabrows laten uitvoeren (wegens kans op chemische reactie).
 • 48 uur lang niet onder de zonnebank of onder de zon.
 • 6 weken lang geen reinig producten op olie basis.
 • Elke dag de wenkbrauwhaartjes kammen in de juiste richting.

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten zonder kleuring en met kleuring 60 minuten.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

Dit is te vergelijken met een lashlift behandeling maar dan zonder pads. De wenkbrauw wordt in de perfecte vorm gekamd, waarna er drie verschillende soorten producten worden aangebracht en moet inwerken.

Wanneer mag deze behandeling niet worden toegepast?

Het kan niet uitgevoerd worden bij zwangere dames. Daarnaast zal het resultaat minder mooi zijn bij dames met weinig of korte haartjes. Wij adviseren in dat geval de brow vitamin behandeling om de haargroei te stimuleren.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP