AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Laser Behandelingen

Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen.
De ICE voor ontharen heeft de volgende voordelen:
• Vrijwel pijnloos ontharen
• Kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook in de zomermaanden
• Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkeren huid)
• Geschikt voor alle haartypes
• Definitieve haarreductie
• Geen hersteltijd
• Weinig kans op verbrandingen
• Minder behandelingen nodig dan andere lasers en/of IPL
• Snellere behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethodes
In 2015 is de ICE Diode laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser en is FDA goedgekeurd.

Veel gestelde vragen

Ontharen kan het hele jaar door

Als medisch-cosmetische kliniek staat Arezoo Cosmetics voor hoogwaardige kwaliteit en wetenschappelijk bewezen behandelingen. Wij willen bovendien onze klanten het hoogst mogelijke comfort bieden met maximaal en zichtbaar resultaat.

De Diode ICE laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste Diode laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. De SHR-techniek maakt het ontharen nagenoeg pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel.

Specialist in ontharen met laser

Arezoo Cosmetics is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes, zoals de Diode ICE laser. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid en strikte hygiëne staan bij Arezoo Cosmetics voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ongewenste lichaamsbeharing? Plan een vrijblijvend intake gesprek bij ons.

Permanente haarreductie

Laserontharing met de ICE laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laserhandstuk gaan we continu bewegend over uw huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. Gemiddeld heeft u 6 tot 8 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Daarom zeggen wij ook vrijwel pijnloos.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP