AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Meso Therapie

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.
Dit betekent dat er door het toedienen van micro injecties in de huid, werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten, hierbij wordt gebruikt gemaakt van een computergestuurd mesogun.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Deze therapie is gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de huid wanneer deze in optimale staat is. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen en elastine onze huid bevat. Dit zijn de stoffen waar de huid elastisch en vitaal door blijft. Wanneer deze stoffen in hoeveelheid afnemen, gaat alles dus een beetje hangen, als een elastiek waar de rek uit is. En de zwaartekracht doet natuurlijk ook zijn werk. Door mesotherapie worden deze stoffen weer aangevuld. Daarnaast bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook belangrijke voedingsstoffen. De huid wordt weer voller, elastischer en rimpels vervagen. En omdat het ook gevoed is, wordt de algehele gezondheid van je huid ook beter. Een heel natuurlijk proces dus.

‘Meso’ betekent ‘midden’ en bij deze huidtherapie worden de werkzame stoffen dan ook tot in de middelste lagen van de huid aangebracht. Hoe gaat het precies in zijn werk? Dat hangt af van de methode die er wordt gebruikt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, is heel verschillend. Het is afhankelijk van de conditie van je huid en van wat je wilt laten behandelen. Meestal zijn er echter wel een aantal sessies noodzakelijk. Voor het beste resultaat voor bijvoorbeeld huidverbetering of het behandelen van hyperpigmentatie, adviseren wij over het algemeen een kuur van 5 therapiesessies. Soms is het ook nodig om een periodieke onderhoudsbeurt te geven. Dit is in ieder geval zo bij het bestrijden van haaruitval.

Advies voor na de behandeling

Na de therapiesessie kan de huid een beetje rood zijn en strak aanvoelen. Er kunnen kleine blauwe plekjes ontstaan. Maar dit alles trekt al snel weer weg. Zodra dat het geval is, is het resultaat van de therapie goed zichtbaar. Dit kan dus een dag tot een paar dagen duren. In principe kun je na afloop direct weer alles doen wat je gewend bent, zoals make-up aanbrengen. Wij adviseren wel om de eerste drie dagen na je mesotherapiesessie niet naar de sauna te gaan en ook geen andere beauty behandeling te ondergaan.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een vitamine cocktail gebruikt op basis van hyaluronzuur met een hoogwaardig vitamine- en mineralencomplex. Dit zorgt voor een stimulatie van de fibroblasten, welke ervoor zorgen dat de huid collageen aanmaakt en tevens de elasticiteit verbetert.

Het hyaluronzuur zorgt voor het herstel van de vochtbalans in de huid, de huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt.

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?

 • Veilig want vooraf instelbaar op diepte en hoeveelheid
 • Snel en pijnloos
 • Meteen resultaat
 • Voordeliger dan bij een cosmetisch arts!
 • Betere hydratatie van de huid
 • Fijne rimpels verminderen
 • Verfijning van de huidstructuur (verbetering tot 80%)
 • Betere spankracht van de huid
 • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
 • Prijs per behandeling: €150,-

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP