AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
wimperextensions behandeling

Wimperextensions

Bij Arezoo Cosmetics worden de wimpersextensions aangebracht door gecertificeerde wimperstylistes. Laat u goed voorlichten, vooral als u leest dat een behandeling of het navullen een korte duur heeft, dit is namelijk onmogelijk! Het zetten van de wimperhaartjes vergt tijd en nauwkeurigheid. Lijmklonten horen tevens niet tussen de wimperharen!

“UW NATUURLIJKE WIMPERS WORDEN EEN VOOR EEN PRACHTIG VERLENGD”

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is. De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Wimperextensions worden meer en meer populair, als u het nog niet kent komt dat waarschijnlijk omdat de dames die het dragen hun secret niet zomaar prijsgeven.

Veel gestelde vragen

Voordelen en kenmerken van Wimperextensions zijn:

 • Tot 5 weken houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers.
 • Voelt zacht en flexibel aan
 • Geeft een zeer natuurlijke uitstraling
 • Behandelduur gemiddeld 2 uur bij een volledige nieuwe set
 • Nabehandeling duur gemiddeld 1 uur
 • Iedere 3 weken wordt een nabehandeling geadviseerd, om de Wimperextensions vol en mooi te houden. Wij gebruiken speciale Aloë Vera pads voor op de onderwimpers tijdens de behandeling. Hierdoor wordt uw kwetsbare huid onder uw ogen niet uitgerekt. Tevens is het voor de klant veel prettiger, de pads zijn makkelijk te verwijderen en blijven niet plakken aan uw onderwimpers of huid. Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De te gebruiken Lengte en Style beslissen we eventueel samen, na het beoordelen van uw natuurlijke wimpers. Deze zijn bepalend voor welke behandeling we kunnen toepassen. De wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen. U zult de aanwezigheid van de haren niet voelen. Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier, en bieden wij een complete lijn producten die speciaal vervaardigd zijn voor deze doeleinden.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP