5D HIFU

Duur

1 dag

Kosten

€750,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

N.t.b

HIFU

Jouw klanten blijven maar genieten van een mooie strakke huid, waarom? Omdat jij de hifu behandeling hebt uitgevoerd bij ze!

De betekenis van HIFU is ‘High Intensity Focused Ultrasound’. HIFU is de nieuwste ontwikkeling voor een non invasive facelift. Met deze nieuwe technologie wordt er gezorgd voor een lifting en tightening van de huid in het gezicht en op het lichaam zonder chirurgische ingreep!

Doormiddel van Ultrasonische geluidsgolven zorg je voor een natuurlijke stimulatie van collageen, het bouwsteentje voor een mooie, gladde en strakkere huid.

Hifu is tegenwoordig niet alleen voor het gezicht maar ook voor het lichaam.
Met de Hifu 3D kan je het gezicht en bepaalde delen van het lichaam liften en verstrakken.

De 3D is vervolgens uit te breiden naar 5D door middel van diverse handstukken toe te voegen. Uiteindelijk kan je het gehele lichaam verstrakken en liften en zelfs vet verminderen!

Na maar liefst één behandeling is het resultaat al bereikt! Het effect van de behandeling wordt in de derde maand ná de behandeling zichtbaar. Het resultaat zal 1 tot 2 jaar zichtbaar blijven!

Lesstof:
Anatomie lichaam
Collageen stimulatie
Verschil 3D t/m 5D
Gebruik Hifu apparaat
Contra-indicaties
Hygiëne
Nazorg

Compleet aanbod:

 • Bij Arezoo Beauty College zijn er geen kleine lettertjes
 • Je krijgt waar jij voor betaald
 • Dit houdt in dat jij alleen de beste docent voor de klas hebt staan
 • Je werkt in kleine groepje, dus veel persoonlijke aandacht
 • Toegang tot onze Beauty Portaal waarin jij alle lesstof aangeboden krijgt tot zelfs 9 maanden na jouw opleiding

 

Zijn er aanmeldcriteria voor deze opleiding?

Iedereen kan deelnemen aan deze opleiding.

Hoe lang duurt de opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

 • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
 • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost de opleiding?

De kosten van de cursus is €750,- Dit is alleen de lesstof, hier zit geen apparaat bij.

Gezien het apparaat vanaf de basis 3D naar de volledige 5D uit te breiden is zit deze niet bij de cursus inbegrepen. Neem contact op met de Academy voor een actuele prijsopgave voor de aanschaf van dit geweldige apparaat.

Kan ik mijn opleidingen in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Wanneer u het apparaat via ons aanschaft is het mogelijk om in 2 tot 5 termijnen te betalen.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.