BB GLOW OPLEIDING

Duur

1 dag

Kosten

€1200,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

Start vandaag nog met deze opleiding!

BB GLOW OPLEIDING

Wil je graag een egale huid en huidverbetering geven aan jouw klanten? Dan is BB Glow de schoonheidsbehandeling waar je naar opzoek bent. Tijdens deze opleiding leer je alle verschillende BB Glow foundations kennen. BB Glow foundation kan ervoor zorgen dat je huid een tint lichter of juist donkerder wordt. Via deze weg heb je helemaal geen foundation meer nodig! De huid ziet er egaler en stralender uit.

Heb je last van donkere kringen bij uw ogen? Met de BB Glow producten verdwijnen deze heel makkelijk. De producten zijn geproduceerd op natuurlijke mineralen en zijn voorzien van werkstoffen die je huid een boost geven.

Klinkt dit als muziek in de oren voor je? Volg de opleiding BB Glow!

hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

 • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
 • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Betaald uwv de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

 

Hoeveel kost deze opleiding?

999,- euro enkel de cursus
1200,- euro met apparaat en starterspakket
1300,- met apparaat en starterspakket plus PDT led lamp

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €1000,- mag in termijnen betaald worden.

 

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.