AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

BB Glow Opleiding

BB Glow is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Tijdens de opleiding leer je alle verschillende BB Glow foundation kan de huid zelfs een tint lichter of donkerder maken. Hierdoor heeft de klant helemaal geen foundation meer nodig!

Ook de donkere kringen onder de ogen, pigmentvlekken en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! De BB Glow producten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en bevatten werkstoffen die een echte oppepper voor de huid vormen. Enthousiast geworden? Volg dan de opleiding BB Glow!

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de starterspakket inbegrepen?

Nee, het starterspakket dient u apart aan te schaffen. Deze kunt u via onze webshop bestellen. Naar aanleiding van uw wensen wordt deze helemaal voor u samengesteld.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding €650,- incl. Btw.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in onze opleiding inbegrepen.

Prijs :
€650,- incl. Btw.

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP