AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Brow Lift

Wat is een brow lift? We leggen het voor je uit. Tijdens een brow lift worden je natuurlijke wenkbrauwharen gelift en gevormd. Maar wat is dan het eindresultaat? Wanneer je een brow lift hebt gedaan, heb je de perfect gevormde wenkbrauwen. Je wenkbrauwen ogen voller en zien er verzorgd uit. Deze behandeling is ideaal voor vrouwen die warrige wenkbrauwen hebben.
Om een optimaal resultaat te behalen, leer je ook hoe je de juiste wenkbrauwvorm moet bepalen, het verven en epileren van de wenkbrauwen.
Het resultaat van een brow lift is tot wel acht weken te zien. Daarnaast is het ook nog eens waterbestendig! Ideaal om te doen als je op vakantie gaat.

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Nee, de lunch dient u zelf mee te nemen. Koffie en thee staat uiteraard wel voor u klaar.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding €500,- incl. Btw.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP