HAIR & BROWS VITAMINE / BROWS BOOST

Duur

Halve dag

Kosten

€750,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

Start vandaag nog met deze opleiding!

BROWS VITAMINE / BROWS BOOST

Ben je geïnteresseerd om net wat extra’s aan te bieden in je salon? Wenkbrauwen zijn hét tegenwoordig. Het is daarom van belang dat onze wenkbrauwen wel wat meer liefde kunnen gebruiken. Heb je klanten die veel haaruitval hebben? Of juist open stukjes in de wenkbrauw door wat voor reden dan ook? Er zijn veel mensen die eerst zelf aan de slag gaan met hun wenkbrauwen, waardoor ze misschien net iets teveel hebben weggehaald. Daarom is deze behandeling goed om aan te bieden!

De opleiding Brow vitamine bestaat uit:

 • Ontvangst
 • Theorie
 • Behandeling van de wenkbrauwen
 • Ontvangen van je certificaat
 • Starterspakket, welke genoeg is voor 10 behandeling)

Het is een opkomende trend en de Browvitamine behandeling wordt zelfs al in andere landen toegepast.

We begrijpen het als je denkt ‘eerst zien en dan geloven’. Wij vrouwen willen eigenlijk direct resultaat zien. Bij deze behandeling is het wel zo dat je geduld moet hebben, maar dan heb je wel resultaat voor op de langere termijn.

Dit product wordt gebruikt door middel van een microneedling pen. Daarnaast wordt er een aangepast serum gebruikt om de haarfolikels te voeden en op te wekken.

Wanneer is de Browvitamine handig? We zijn tegenwoordig allemaal bezig met onze wenkbrauwen, denk hierbij aan verven, waxen en epileren. Naast dit, kan het ook voorkomen dat je kale plekjes hebt door medicatie of stres. Wanneer je dit hebt, kan Browvitamine een goede oplossing zijn!

Het enige wat je klant nodig heeft is haargroei. Jammer genoeg kunnen wij wenkbrauwen die vrijwel geen haargroei hebben, moeilijk helpen. Dit komt omdat dit vaak betekend dat de haarfolikels niet meer werken.

Tijdens de behandeling maakt de microneedling pen hele kleine openingentjes in de huid, zodat het serum dichtbij de haarfolikel zijn werk kan gaan doen. Het is dus een enorm verschil, aangezien dit vanuit binnen de huid wordt gedaan en de meeste serums alleen maar op de huid worden aangebracht.

 

Aanmeldcriteria

 • Er zijn aan deze opleiding geen aanmeldcriteria verbonden. Iedereen kan deelnemen aan de opleiding: BROWS VITAMINE / BROWS BOOST.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt een halve dag.

De opleiding Brow vitamine en Scalp bestaat uit:

 • Ontvangst
 • Theorie
 • Behandeling van de wenkbrauwen
 • Ontvangen van je certificaat

Hoeveel kost de opleiding?

De opleiding kost €750,- inclusief serums

Wilt u het complete plaatje? Dan krijgt u serums en een apparaat voor de prijs van €1200,-

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.