LASH & BROW LAMINATION

Duur

halve dag

Kosten

€195,-

LASH & BROW LAMINATION

Willen jouw klanten ook graag mooie wimpers zonder de schadelijke wimper extensions ? Of dames die warrige wenkbrauwen hebben die ze graag willen temmen?

Mooie volle wimpers, strakke wenkbrauwen zonder wimper extensions of permanente make-up? Dat kan met deze super techniek, hiermee lift jij zonder enige moeite de meest hardnekkige wimpers en ontwar jij de meest koppige wenkbrauwen.

De lash lamination is een techniek voor gevorderde waarbij jij de natuurlijke haartjes lift, zo lijken de wimpers voller en langer. Zonder de haartjes te beschadigen.

De brow lamination is een behandeling waarbij je echt moet kijken naar de natuurlijke shape van de wenkbrauwen, je moet bekijken welke wenkbrauwen wel geschikt zijn voor deze behandeling en welke niet.

Maar geen zorgen! Bij Arezoo Beauty College krijg jij les van de experts en krijg jij de juiste kennis zodat jij vol zelfvertrouwen jouw klanten behandeld.

Wat maakt Arezoo Beauty College uniek:

 • Arezoo, eigenaresse van de Beauty College deelt al haar ervaringen tijdens jouw opleiding. Zij vertelt hoe zij is begonnen en hoe zij is uitgegroeid tot 1 van de grootste opleiders in de beauty branche niet alleen van Nederland, maar er komen ook studenten uit de hele wereld. Onze opleidingen worden in meerdere talen gegeven, Nederlands, Engels en Perzisch.

Maar wat leer je precies?

Je krijgt les in:

 • Groeifases van de wimpers/brows
 • Wat houdt lash en brow Lamination in
 • Welke producten gebruik je
 • Huid/haar aandoeningen
 • Behandeling uitvoeren
 • Contra-indicaties
 • Nazorg
 • Hygiëne

Zijn er aanmeldcriteria voor deze opleiding?

Iedereen kan deelnemen aan deze opleiding.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt een halve dag.

Compleet aanbod:

Bij Arezoo Beauty College zijn er geen kleine lettertjes, je krijgt waar jij voor betaald. Dit houdt in dat jij alleen de beste pmu docent voor de klas hebt staan, in kleine groepjes van maximaal 6 personen werkt, toegang hebt tot onze Beauty Portaal waarin jij alle lesstof aangeboden krijgt tot zelfs 6 maanden na jouw opleiding en een uitgebreid startpakket krijgt op de eerste dag van de opleiding. Hiermee kan jij direct aan de slag en hoef jij geen extra kosten te maken, wel zo’n fijn idee.

Wij staan voor kwaliteit, en de laagste prijs in een! Bij deze opleiding krijg jij een starterkit waarmee jij direct jouw eigen klanten kan behandelen. Niks geen extra kosten maken dus!

Na de cursus:
Na de cursus kan jij zelfstandig te werk en de mooiste wimpers/brows creëren. Jij krijg na afloop van de cursus een certificaat dat jij een expert bent in deze geweldige behandeling.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

 • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
 • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Betaling:

Arezoo Beauty College is een CRKBO geregistreerde opleider, dit betekend dat al onze opleidingen BTW-Vrij zijn gesteld.

Kosten:
Deze cursus is € 500,- inclusief starterpakket, goed voor 15 tot 20 klanten.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

 

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.