HENNABROWS

Duur

Halve dag

Kosten

€295,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

Start vandaag nog met deze opleiding!

HENNABROWS

 • Hennabrows zijn niet meer weg te denken uit de beauty branche. Wie wil dit nu niet, mooie strakke wenkbrauwen zonder permanente make-up aan te brengen.
 • Ideaal voor dames die de stap naar pmu nog te eng vinden, of die vollere wenkbrauwen willen maar die door omstandigheden geen pmu kunnen laten zetten.
 • Met deze cursus leer jij alles wat met hennabrows te maken heeft, vergeet niet dat dit een techniek is voor gevorderde. Je moet goed kunnen voortekenen, kleur bepalen en de contra-indicaties weten. Dit is niet wat je thuis even snel leert. Je krijgt les van de specialist op het gebied van Matreshka henna producten.

Wat maakt Arezoo Beauty College uniek:

Arezoo, eigenaresse van de Beauty College deelt al haar ervaringen tijdens jouw opleiding. Zij vertelt hoe zij is begonnen en hoe zij is uitgegroeid tot 1 van de grootste opleiders in de beauty branche niet alleen van Nederland, maar er komen ook studenten uit de hele wereld. Onze opleidingen worden in meerdere talen gegeven, Nederlands, Engels en Perzisch.

ZIJN ER AANMELDCRITERIA VOOR DEZE OPLEIDING?

Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk. Meld je dus snel aan!

Hoelang duurt deze opleiding?

De opleiding duurt een halve dag.

Maar wat leer je precies?

Je krijgt les in

Browmapping ( de nieuwste techniek die wij uitvoeren tijdens onze pmu behandelingen die Arezoo heeft meegenomen uit Oekraïne)
Kleurbepaling
Contra-indicaties
Voor- en nazorg
Anatomie haargroei

Compleet aanbod:
Bij Arezoo Beauty College zijn er geen kleine lettertjes, je krijgt waar jij voor betaald. Dit houdt in dat jij alleen de beste docent voor de klas hebt staan, in kleine groepjes van maximaal 6 personen werkt, toegang hebt tot onze Beauty Portaal waarin jij alle lesstof aangeboden krijgt tot zelfs 6 maanden na jouw opleiding en een uitgebreid startpakket krijgt op de eerste dag van de opleiding. Hiermee kan jij direct aan de slag en hoef jij geen extra kosten te maken, wel zo’n fijn idee.

Wij staan voor kwaliteit, en de laagste prijs in een! Bij deze opleiding krijg jij een starterkit waarmee jij direct jouw eigen klanten kan behandelen. Niks geen extra kosten maken dus!

Na de cursus:
Na de cursus kan jij zelfstandig te werk en de mooiste brows creëren. Jij krijg na afloop van de cursus een certificaat dat jij een expert bent in deze geweldige behandeling.

Betaling:

Arezoo Beauty College is een CRKBO geregistreerde opleider, dit betekend dat al onze opleidingen BTW-Vrij zijn gesteld.

Kosten:
Deze cursus is € 295,- inclusief starterpakket, goed voor 15 tot 20 klanten.

Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

IS MIJN CERTIFICAAT NA AFRONDEN VAN DE OPLEIDING ERKEND ZIJN?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.