Definitief Laser Ontharen

Duur

1 dag

Kosten

€1000,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

N.t.b

Definitief Laser Ontharen

Laser ontharen is een must in elke schoonheidssalon. Met deze cursus kan jij jouw klanten voorzien van die silky smooth skin waar zij altijd al van hebben gedroomd.

Het is heel makkelijk! Maar je moet natuurlijk wel weten wie je wel kan behandelen en wie niet. Waarom heeft de een meer behandelingen nodig dan anderen? Welke huid op welke frequentie moet je laseren?

Geen zorgen, bij Arezoo Beauty College leer je alles wat te maken heeft met een perfecte en vooral veilige uitvoering van een laser ontharing behandeling.

De onderdelen die te pas komen bij deze cursus vindt je hieronder:

 • Anatomie van de huid
 • Huidaandoeningen
 • Contra indicaties
 • Haargroei
 • Verschillende soorten haar
 • Lichaamsbeharing
 • Gelaatsbeharing
 • Hygiëne
 • Veiligheid
 • Nazorg

Tijdens deze cursus krijg jij dus alle kennis die nodig is om veilig te werken om jouw klanten te voorzien van effectieve behandelingen.

Wat maakt Arezoo Beauty College uniek:

Arezoo, eigenareasse van de Beauty College deelt al haar ervaringen tijdens jouw opleiding. Zij vertelt hoe zij is begonnen en hoe zij is uitgegroeid tot 1 van de grootste opleiders in de beauty branche niet alleen van Nederland, maar er komen ook studenten bijvoorbeeld vanuit België en Duitsland. Onze opleidingen worden in meerdere talen gegeven, Nederlands, Engels en Perzisch.

Compleet aanbod: bij Arezoo Beauty College zijn er geen kleine lettertjes

Je krijgt waar jij voor betaald

Dit houdt in dat jij alleen de beste docent voor de klas hebt staan

Je werkt in kleine groepjes, dus veel persoonlijke aandacht

Toegang tot onze Beauty Portaal waarin jij alle lesstof aangeboden krijgt tot zelfs 9 maanden na jouw opleiding

Wij staan voor kwaliteit, en de laagste prijs garantie!

Geldt er voor deze opleiding een aanmeldingscriteria?

De opleiding heeft geen aanmeldcriteria, iedereen kan er aan deelnemen.

Maar wanneer jij wilt zorgen dat jouw klanten kunnen declareren bij hun zorgverzekering is het in het bezit zijn van een diploma schoonheidsspecialiste een must.

Tevens moet je een examen afleggen bij een extern examenbureau (aparte kosten.)

hoe lang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag

Wat is mijn voordeel dat jullie CRBKO erkend zijn?

 • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
 • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding is €1000,- om te leren om te gaan met het laser apparaat, de theorie van het ontharen, de contra indicaties en meer. (let op! bij deze cursus zit géén starterpakket of apparaat )

Indien je de laser apparaat graag wilt aanschaffen via ons kan je het beste contact opnemen met de Academy, zij kunnen je vervolgens alles vertellen over de afschaf.

Kan ik deze opleiding in termijnen betalen?

Wanneer je de cursus met apparaat aanschaft is het mogelijk om het in meerdere termijnen van 2 tot 5 te betalen.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Is mijn certificaat na afronden van deze opleidingen erkend?

Wanneer jij wilt zorgen dan jouw klanten kunnen declareren bij hun zorgverzekering is het in het bezit zijn van een diploma schoonheidsspecialiste een must. Tevens moet je een examen afleggen bij een extern examenbureau, aparte kosten. Jij kan je vervolgens aanmelden bij anbos.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.