AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

HIFU

HIFU staat voor “High Intensity Focused Ultrasound”. HIFU is de nieuwste ontwikkeling voor een non invasive Facelift. De nieuwe HIFU technologie zorgt voor lifiting en tightening van de huid in het gezicht en op het lichaam.

Na de opleiding ben je in staat om zelfstandig met het HIFU-apparaat te werken en de behandeling succesvol uit te voeren. Deze behandeling staat volledig in het teken van het stimuleren van de collageenproductie en zorgt ervoor dat de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen verbetert. Na slechts één behandeling bereik je al het optimale resultaat! Het effect van de behandeling wordt in de derde maand na de behandeling zichtbaar. Dit mooie resultaat blijft vervolgens 1 tot 2 jaar zichtbaar!

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in onze opleiding inbegrepen.

Prijs:

€6500,- incl. apparaat, excl. Btw

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding €6999,- incl. apparaat, excl. Btw (inclusief diploma).

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

    BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

    Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

    NEEM CONTACT OP