AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

HIFU

De betekenis van HIFU is ‘High Intesnsity Focused Ultrasound’. HIFU is de nieuwste ontwikkeling voor een non invasive facelift. Met deze nieuwe technologie wordt er gezorgd voor een lifting en tightening van de huid in het gezicht en op het lichaam.

Na het met succes afronden van deze opleiding ben je in staat om met het HIFU-apparaat te werken en de behandeling succesvol te laten verlopen. De behandeling staat in het teken van het stimuleren van de collageenproductie en zorgt ervoor dat de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen verbeterd.

Na maar liefst één behandeling is het resultaat al bereikt! Het effect van de behandeling wordt in de derde maand ná de behandeling zichtbaar. Het resultaat zal 1 tot 2 jaar zichtbaar blijven!

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Nee, lunch dient u zelf mee te nemen, koffie of thee zit in onze opleiding inbegrepen.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding is :

 

HIFU 3D €6.490,- incl. apparaat, excl. Btw (inclusief diploma).

 

 

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP