AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Lash Lift

Het is enorm populair geworden de laatste jaren; een lash lift. Bij een lash lift worden je natuurlijke wimpers gelift. Het effect hiervan is dat je eigen wimpers er voller én langer uit komen te zien. Geen wimperextensions meer nodig! Na deze behandeling is er geen mascara óf krultang meer nodig. Wanneer je vanwege irritaties aan de ogen geen wimperextensions kan dragen, is deze behandeling zeer geschikt.

Na het volgen van deze Lash lift cursus, kan je deze populaire behandeling toevoegen aan jouw behandelingen! De Lash lift behandeling is heel anders dan een standaard wimperpermanent. Een Lash lift kan worden uitgevoerd bij alle soorten wimpers, kort of lang, het kan allemaal en je ziet meteen resultaat!

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Nee, deze dient u zelf mee te nemen. Koffie en thee staan klaar.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding €500,- incl. Btw.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP