AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Lash Botox

Bij lash Botox worden de natuurlijke wimpers gelift, zodat ze er voller en langer uitzien, zonder wimperextension aan te brengen. Na deze behandeling hebben jouw klanten geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Het is ook de ideale behandeling voor klanten die geen wimperextension willen of kunnen dragen. Na deze lashlift cursus ben jij een specialist op dat gebied en kan je deze waardevolle behandeling aan jouw salonaanbod toevoegen!
Deze behandeling is anders dan jet standaard wimperpermanent. De behandeling kan worden toegepast op alle soorten wimpers. Of ze nou lang of kort zijn, je ziet direct resultaat.

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Ja, de lunch net als onbeperkt koffie of thee zit in onze opleiding inbegrepen.

Prijs:

€275,-

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding €275,- incl. Btw.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

    BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

    Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

    NEEM CONTACT OP