MesoGun

Duur

1 dag

Kosten

€ 3.872,00,-

Niveau

Certificaat

Wanneer?

MesoGun

Klanten met klachten die te maken hebben met haargroei, oftewel haar uitval, verminderde groei of die graag de scherpe lijntjes in het gezicht willen verminderen. Wij krijgen met regelmaat zulke klanten over de vloer, jij ook? Maar hoe help je deze mensen?

Met een MesoGun treatment natuurlijk! Dit is niet te vergelijken met een microneedling behandeling, die oppervlakkig werkt. De MesoGun is een injectable, dit houdt in dat je dieper de huid injecteert. Dit is dus een behandeling waarbij goede kennis vereist is.

Je leert bij Arezoo Beauty College de juiste injectables en/of fillers te kiezen bij de wensen van jouw klant.

Je krijgt les van een erkende docent met jarenlange ervaring, die jou in 1 dag klaarstoomt om na de opleiding direct jouw eigen klanten te behandelen. Een vooropleiding of ervaring hebben is niet nodig. Wel is het in bezit zijn van een Big-registratie een vereiste.

ZIJN ER AANMELDCRITERIA VOOR DEZE OPLEIDING?

Iedereen kan deelnemen aan deze opleiding.

Hoelang duurt de opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag.

Wat maakt Arezoo Beauty College uniek:

Arezoo, eigenareasse van de Beauty College deelt al haar ervaringen tijdens jouw opleiding. Zij vertelt hoe zij is begonnen en hoe zij is uitgegroeid tot 1 van de grootste opleiders in de beauty branche niet alleen van Nederland, maar er komen ook studenten ui de gehele wereld. Onze opleidingen worden in meerdere talen gegeven, Nederlands, Engels en Perzisch.

Maar wat leer je precies?

Je krijgt les in:

 • Instellen meso gun apparaat
 • Naaldkeuze
 • Spantechnieken
 • Huidbeschadiging voorkomen
 • Implantatietechniek
 • Anatomie en dermatologie
 • Huidanalyse
 • Huidaandoeningen en huidtypes
 • Diverse mogelijkheden van behandelingen o.a. verjonging, haargroei bevorderen ect.
 • Product- en materiaalkennis
 • Hygiëne
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Communiceren en adviseren
 • Behandelplan opstellen

Compleet aanbod:
Bij Arezoo Beauty College zijn er geen kleine lettertjes, je krijgt waar jij voor betaald. Dit houdt in dat jij alleen de beste docent voor de klas hebt staan, in kleine groepjes van maximaal 6 personen werkt, toegang hebt tot onze Beauty Portaal waarin jij alle lesstof aangeboden krijgt tot zelfs 6 maanden na jouw opleiding en een uitgebreid startpakket krijgt op de eerste dag van de opleiding (indien hiervoor gekozen). Hiermee kan jij direct aan de slag en hoef jij geen extra kosten te maken, wel zo’n fijn idee.

Na de opleiding:
Na deze opleiding krijg jij van ons een erkend certificaat wat laat blijken dat jij over de juiste kennis beschikt om zorgvuldig en vooral veilig gebruik te maken van de MesoGun.

Wij staan voor kwaliteit, en de laagste prijs in een!

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten voor deze opleiding is € 3.872,00

Betaling:
Deze opleiding kan in 1 of meerdere termijnen van 2 of 5 voldaan worden. Arezoo Beauty College is een CRKBO geregistreerde opleider, dit betekend dat al onze opleidingen BTW-Vrij zijn gesteld.

Kosten examens:
Gratis (zit inbegrepen in het lesgeld)

Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

IS MIJN CERTIFICAAT NA AFRONDEN VAN DE OPLEIDING ERKEND?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.