MICRONEEDLING opleiding

Duur

1 dag

Kosten

€ 1200,- inclusief apparaat en Zena Mix serum

Niveau

Certificaat

Wanneer?
Opleidingen Agenda

MICRONEEDLING

Microneedling is een opkomende en succesvolle procedure op het gebied van anti-aging en huidprobleem behandelingen. De cellen geven direct na gebruik groeifactoren af, waardoor de productie van collageen, elastine én hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Wanneer je deze behandeling kiest, wordt de microcirculatie verhoogd. Dit zorgt voor een hoger absorptievermogen van de toegepaste werkzame stoffen en op deze manier tot een significante verbetering van de textuur van de huid.

Deze huidverjongingstechniek kan de huid, de ogen, nek, decolleté, handen en lippen verbeteren en verstevigen. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Meld je aan!

ZIJN ER AANMELDCRITERIA VOOR DEZE OPLEIDING?

Iedereen kan deelnemen aan deze opleiding.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

 • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
 • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €800,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleidingis  750,- euro excl apparaat.
Wilt u het apparaat ook aanschaffen, dat kan, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

Betaald de UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO-erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Is mijn certificaat na afronden van de  opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Of direct contact opnemen?

  Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.