AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Mesoneedling

Microneedling, ook wel Mesotherapie is een opkomende en succesvolle procedure op het gebied van anti-aging en huidprobleem behandelingen. De cellen geven direct na gebruik groeifactoren af, waardoor de productie van collageen, elastine én hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Wanneer je deze behandeling kiest, wordt de microcirculatie verhoogd. Dit zorgt voor een hoger absorptievermogen van de toegepaste werkzame stoffen en op deze manier tot een significante verbetering van de textuur van de huid.

Deze huidverjongingstechniek kan de huid, de ogen, nek, decolleté, handen en lippen verbeteren en verstevigen. Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Meld je aan!

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Nee, de lunch dient u zelf mee te nemen, de koffie en thee staat uiteraard wel voor u klaar.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

  • De kosten van deze opleiding
  • 1200,- euro incl btw en certificaat

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO-erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP