AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Wimperextensions

Er is tegenwoordig erg veel vraag naar wimperextensions. Met de One by One wimperextensions creëer je mooie, volle en lange wimpers. Het is de ideale oplossing voor vrouwen die een sprekende blik willen, zonder zichzelf elke dag op te moeten maken. Bij deze methode werk je met individuele wimperhaartjes die je één voor één op natuurlijke wimpers plaatst. Na deze opleiding kan je meteen aan de slag als wimperstylist.

Als je jouw klantenkring wil vergroten, raden wij je aan om meerdere technieken te leren. Zo kan je het aanbod van jouw salon vergroten en verschillende professionele wimperbehandelingen aanbieden.

De 3D tot 6D methode is een speciale wimperstyling techniek. Hiermee is het mogelijk om nog meer volume bij de wimpers te creëren, zonder natuurlijke oogwimpers te beschadigen.

Je leert tijdens deze opleiding de ‘Russian Volume waaiertechniek’. Na deze verbluffende volume wimper behandeling hebben jouw klanten volumineuze wimpers die er natuurlijk uitzien en nauwelijks merkbaar zijn. Je leert diverse technieken om de dunste wimperhaartjes te plaatsen op de natuurlijke wimpers.

Veel gestelde vragen

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 tot 2 dagen.

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Alle opleidingen boven de €500,- mag in termijnen betaald worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op.

Is de lunch inbegrepen?

Nee, de lunch dient u zelf mee te nemen.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

  • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
  • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Hoeveel kost deze opleiding?

De kosten van deze opleiding is in plaats van € 649,- voor € 449,- voor 3 technieken.

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP