AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Emsculpt

Emsculpting induceert zeer sterke spiersamentrekkingen (supra maximaal) dankzij elektromagnetische golven, die niet kunnen worden bereikt door fysieke training. Bij blootstelling aan deze sterke contracties wordt het spierweefsel gedwongen zich aan te passen aan deze extreme omstandigheden. De spieren worden in hun volledig volume gecontraheerd, hierbij worden geen gewrichten overbelast.

De behandeling EMsculpt kunt u ondergaan bij Arezoo Cosmetics. Work-out without working-out

• DIT ALLES RESULTEERT IN
- Een groei van spiermassa met 16%;
- Het creëren van nieuwe eiwitketens en spiervezels (spierhyperplasie);
- Lipolyse van vetcellen die leidt tot een vetverlies van 19%.

• GEEN BELASTING VAN HET LICHAAM
- Belangrijk aan de techniek is dat er geen gewrichten worden belast, er wordt zuiver spiermassa aangemaakt en vet verloren. Dit in tegenstelling tot wanneer u bijvoorbeeld traint voor een marathon of oefent met gewichten. Emsculpting is effectief, maar ondersteunt vooral de inspanningen die patiënten al leveren. Een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging zijn daarom aangeraden.

• SNEL EN KRACHTIG
- Eén sessie emsculpting maakt het dus mogelijk om 20.000 contracties uit te voeren, of ongeveer 5 contracties per seconde. Deze inspanning gebruikt naastgelegen vet op, wat resulteert in vetreductie.

Veel gestelde vragen

Hoe voelt de EMsculpt behandeling?

De EMsculpt behandeling voelt als een intensieve workout, waarbij u 30 minuten ontspannen kunt liggen. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. De EMsculpt behandeling veroorzaakt geen pijn, maar u kunt wel een lichte spierpijn hebben na de behandeling.

Zijn er bijwerkingen tijdens en/of na een EMsculpt behandeling?

De EMsculpt behandeling is niet invasief, hierdoor zal er niet of nauwelijks spierpijn optreden. Er is ook geen hersteltijd na de EMsculpt behandeling.

Wat zijn de contra-indicaties van een EMsculpt behandeling?

  • De EMsculpt behandeling mag niet ondergaan worden bij:
  • Zwangerschap
  • Wanneer u een koperspiraal draagt (Minera mag wel)
  • Metaal implantaat in uw rug en/of heup-gebied heeft
  • Als er sprake is van bindweefsel of spier aandoeningen

Werkt de EMsculpt behandeling echt?

  • Ja, de EMsculpt bodyshaping behandeling werkt echt. De EMsculpt is maar liefst in 7 klinische studies getest. De EMsculpt zorgt voor spiersamentrekkingen, die je zelf niet in de sportschool kunt bereiken. Je spieren zullen hierdoor dikker worden en je vetcellen zullen ten gronde gaan.

Meer weten over de werking van EMsculpt? Neem contact op met Arezoo Cosmetics

Wat is het resultaat van EMsculpt bodyshaping?

Het resultaat is per persoon verschillend, maar het heeft 1 doel: verbrand vet en bouw spieren op! De eerste tastbare resultaten voelt u meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten tot en met 3 maanden. U zult merken dat uw ‘romp’ sterker is geworden en dat u oefeningen in de sportschool makkelijker zult kunnen volhouden. Het beste resultaat met de EMsculpt is te behalen bij een BMI niet hoger dan 25-26. Bij een hoger BMI bouwt u wel sterkere spieren in het behandelde gebied, maar deze zijn niet tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich onder de huid en boven de spieren bevindt.

Ben ik een geschikte kandidaat voor de EMsculpt behandeling?

Bij Arezoo Cosmetics zal er tijdens het intakegesprek duidelijk worden of jij een geschikte kandidaat bent voor een EMsculpt behandeling. Bijna iedereen heeft baat bij de EMsculpt procedure, de één wat meer dan de ander. De beste resultaten worden bereikt bij een BMI dat niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI is het resultaat minder goed zichtbaar, maar worden je behandelde spieren zeker sterker! Contra-indicaties voor een EMsculpt behandeling kunt u hieronder lezen.

Kan je meerdere EMsculpt behandelingen ondergaan?

Ja! De Emsculpt behandeling start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2 weken worden ingepland. Er kan vervolgens worden gekozen voor een maandelijkse EMsculpt onderhoudsbehandeling of opnieuw een EMsculpt kuur. Het is maximaal mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

[tek_contactform contact_form_id=”157″ contact_form_style=”full-width-cf” contact_form_bg=”” contact_form_label_color=”” css_animation=””]

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP