HYDROFACIAL

 

De Hydrofacial behandeling zorgt voor optimale hydratatie.
De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd.

De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.
Met vervolgbehandelingen zal je merken dat de hydratatie van je huid intens verbetert, donkere vlekken geminimaliseerd worden en fijne lijntjes en rimpels drastisch verminderen.

De Hydrofacial werkt niet alleen verstevigend, anti-aging en anti-rimpel, maar kan ook met snel zichtbaar resultaat ingezet worden bij het behandelen van vele huidproblemen en ziektes zoals hyperpigmentatie, acne, rosacea, eczeem, psoriasis en littekens.

Hydrofacial is te combineren met behandelingen zoals injectables, chemische peelings, laser resurfacings, fraxional lasers, etc.
Doordat de Hydrofacial de gezondheid van de huid verbetert door het insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden, haalt met meer resultaat uit bovenstaande behandelingen en blijft dit resultaat ook langer zichtbaar.
Onze specialist adviseert specifieke behandelingen en serums voor jouw unieke huidconditie.

Hydrofacial behandeling

Veel gestelde vragen

Waarom de Hydrofacial behandeling?

De Hydrafacial geeft elke huid een ware oppepper door verschillende technieken in één behandeling te combineren. Het is een heerlijke behandeling die zorgt voor een gezonde huid van binnenuit.

Voordelen van de Hydrofacial behandeling?

 • Een ware oppepper voor uw huid.
 • Verbeterende huidconditie
 • Een verbeterde huidtextuur
 • Minder droogte rimpels en fijne lijntjes
 • Lifting en contourverstrakking
 • Vermindering van acne en rosacea
 • Een gehydrateerde gezonde huid

Behandelprijs?

 • Hydrofacial: €99,-
 • Hydrofacial Deluxe €145,-

Wat doet de Hydrofacial behandeling?

Het is een all-in-one behandeling, het reinigt en exfolieert de huid met hydraterende serums, verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en d.m.v. mesotherapie brengt het een cocktail van vitamines en andere antioxidanten diep in de huid waar zij hun werk kunnen doen. Zoals het stimuleren van een gezonde celdeling, zuurstofopname en doorbloeding, de huid wordt gehydrateerd en voorzien van de juiste voedingstoffen.

Wat is het resultaat van de Hydrofacial behandeling?

Het geeft een direct zichtbaar en voelbaar resultaat namelijk een frisse gezonde gehydrateerde huid.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP