Lip Brighting

Duur

N.t.b.

Kosten

€1500,-

Niveau

N.t.b.

Wanneer?

N.t.b.

Lip Brighting

LIP ENLIGHTENMENT

Een correctie die speciaal is ontwikkelt voor mensen met donkere lippen. Bij sommige mensen zijn de lippen altijd al donker geweest en bij anderen kan het voorkomen dat dit pas op latere leeftijd komt. Sommige mensen zien donkere lippen als cosmetisch storend. Dit kan behandeld worden door de donkere lippen correctie.

Er zijn verschillende oorzaken hoe je aan donkere lippen komt. Het kan zo zijn dat ze altijd al donker zijn geweest. Daarnaast kan het komen door roken, een slechte doorbloeding en hyperpigmentatie (door veel zon).

Er zijn verschillende kleurtonen voor donkere lippen. Denk hierbij aan blauw, paars, grijs en donkerbruin. Voor de donkere lippen is er een speciale techniek die toegepast wordt om de lippen op te lichten zodat je de gewenste kleur krijgt. Het duurt gemiddeld twee behandelingen om het gewenste eindresultaat te bereiken. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe donker de eigen lippen zijn en hoeveel pigment de huid per behandeling opneemt.

Door een lipcorrectie kunnen de lippen een egale lipkleur krijgen.

Binnen Arezoo zijn we gespecialiseerd in de donkere lippen. Hier hebben we ook speciale trainingen voor gevolgd, zodat we mensen kunnen helpen met een getinte tot donkere huid.

Deze behandeling is een zeer gespecialiseerde behandeling waarbij juist kleurgebruik en techniek heel belangrijk is. Donkere lippen zijn erg gevoelig om donkerder te worden.

ZIJN ER AANMELDCRITERIA VOOR DEZE OPLEIDING?

Iedereen kan deelnemen aan deze opleiding.

N.t.b.

N.t.b.

N.t.b.

Meer informatie opvragen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.


    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha

    Of direct contact opnemen?

    Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.