AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Lip Brightning

Een correctie die speciaal is ontwikkelt voor mensen met donkere lippen. Bij sommige mensen zijn de lippen altijd al donker geweest en bij anderen kan het voorkomen dat dit pas op latere leeftijd komt. Sommige mensen zien donkere lippen als cosmetisch storend. Dit kan behandeld worden door de donkere lippen correctie.

Er zijn verschillende oorzaken hoe je aan donkere lippen komt. Het kan zo zijn dat ze altijd al donker zijn geweest. Daarnaast kan het komen door roken, een slechte doorbloeding en hyperpigmentatie (door veel zon).

Er zijn verschillende kleurtonen voor donkere lippen. Denk hierbij aan blauw, paars, grijs en donkerbruin. Voor de donkere lippen is er een speciale techniek die toegepast wordt om de lippen op te lichten zodat je de gewenste kleur krijgt. Het duurt gemiddeld twee behandelingen om het gewenste eindresultaat te bereiken. Het aantal behandelingen verschilt per persoon. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe donker de eigen lippen zijn en hoeveel pigment de huid per behandeling opneemt.

Door een lipcorrectie kunnen de lippen een egale lipkleur krijgen.

Binnen Arezoo zijn we gespecialiseerd in de donkere lippen. Hier hebben we ook speciale trainingen voor gevolgd, zodat we mensen kunnen helpen met een getinte tot donkere huid.

Deze behandeling is een zeer gespecialiseerde behandeling waarbij juist kleurgebruik en techniek heel belangrijk is. Donkere lippen zijn erg gevoelig om donkerder te worden.

Veel gestelde vragen

Hoe ziet de behandeling er uit?

De donkere lippen hebben gemiddeld minimaal twee behandelingen nodig en voor sommige lippen zijn vier of vijf behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen is per individu verschillend en heeft te maken met hoe donker de eigen lippen zijn en hoeveel pigment de huid per behandeling opneemt. Ik werk immers op de huid, welke het grootste orgaan van het lichaam is.

Allereerst begin ik met het corrigeren van de ongewenste kleurtonen die in de lip aanwezig zijn die de lippen zo donker maken. Hierbij wordt er tijdens de eerste behandeling door mijzelf op basis van jou lip ondertonen een pigment gemengd om de neutralisatie van de kleur te kunnen realiseren. tijdens de eerste behandeling is het daarom ook nog niet mogelijk om een kleur naar keuze op de lippen aan te brengen, omdat je deze niet zal zien. Soms is het zo dat er meerdere behandelingen geneutraliseerd moet worden omdat de natuurlijke lipkleur heel erg donker is. Zolang we nog steeds donkere kleurtonen in de lippen zien na de genezing is neutralisatie nodig.

Zodra de lippen zijn geneutraliseerd zullen de lippen als ze genezen zijn na 6-8 weken een beige/roze kleur krijgen, waarna er gewerkt kan gaan worden met de gewenste lip kleur. Dit is altijd het leukste moment waarbij ik met de gewenste kleurtint kan gaan werken op de lippen, denk aan roze, perzik en rood tinten.

Donkere lippen kan soms een geduldig proces zijn, omdat er een genezing periode van 8 weken tussen elke behandeling zit. Bij donkere lippen is het daarom goed om in het achterhoofd te houden dat je het eindresultaat pas na een jaar kan verwachten. Als we bijvoorbeeld 4 behandelingen moeten uitvoeren zijn we namelijk al 7 maanden verder.

In de standaard behandeling van de donkere lippen correctie behandeling zitten twee behandelingen in de prijs inbegrepen. Daarna betaal je per losse sessie.

  • De voordelen van de behandeling
  • Niet meer de lippen verstoppen onder lippenstift
  • Meer zelfvertrouwen
  • meer lip symmetrie
  • Egalere kleur op lippen

€795,- incl. Btw , starterskit en certificaat

Aanmelden voor deze opleiding?

Altijd al In beauty branche willen werken of de ambitie je eigen zaak te openen? Keuze uit meer dan 24 verschillende Beauty opleidingen, schrijf je direct online in!
  • Erkend diploma
  • Kleine groepen
  • Start het hele jaar door
  • Dag- en avondgroep
  • Erkend leerbedrijf.

Reserveer jouw plek:

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP