Masterclass Deluxe combinatie Brows

Heb jij al ervaring met het zetten van permanenten make-up? En wil je graag inspelen op de nieuwste trends op het gebied van PMU? Volg dan deze opleiding PMU Combination Brows en leer met permanente make-up de mooiste brows creëen!

De mogelijkheden van hairstrokes zijn zeer divers. Je kunt een geheel nieuwe wenkbrauwenvorm creëren of de bestaande wenkbrauwen mooier maken. Bij de machinetechniek leer je om met behulp van de PMU-machine natuurlijk uitziende wenkbrauwhaartjes vormen. Met de PMU-naald breng je het pigment machinaal aan de huid. Hierdoor blijft het resultaat jaren zichtbaar!

Powder brows is een speciale techniek, waarbij het lijkt alsof de wenkbrauw met poeder is geaccentueerd. Ook bij deze is techniek is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan. Ervaring met permanente make-up is voor deze masterclass daarom een must. In deze opleiding leer je deze twee technieken samen te gebruiken om de meest realistische brows te creëren . heb jij de nodige ervaring en wil je deze spectaculaire wenkbrauwtechniek beheersen? Schrijf je dan vandaag nog in!

Veel gestelde vragen

Les Programma

Kennis van de huid:
 • Huidanalyse
 • Welke huid is wel of niet geschikt
 • Anatomie van de wenkbrauw

 

PMU-machine of Microblading:
 • Nieuwste naaldmodules
 • Nieuwste mesjes
 • Implantatietechnieken
 • Spantechnieken

 

Wenkbrauwen stylen en shapen:
 • De juiste wenkbrauw bij gezichtvorm
 • Kleurbepaling
 • Tekenvaardigheid

 

Wenkbrauwen pigmenteren:

 

 

 • 3D Hairstrokes
 • Nieuwste hairstroke patronen
 • Keuze uit machinaal of manueel (mesjes)

Les & Leermiddelen

Bij deze opleiding inbegrepen: reader & diploma”

Alles voor in de salon

Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van beauty groothandel MedEsthetics. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden. Hierdoor kan je kwaliteit vanuit onze opleidingen gelijk doorvoeren in jouw beautystudio of kapsalon.

 

Beauty Groothandel MedEsthetics

Of je nu kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, PMU-artiest, nagelstyliste of piercer bent, bij MedEsthetics ben je aan het juiste adres als leverancier! MedEsthetics is dé groothandel voor schoonheid- en verzorgingsproducten. Daarnaast is MedEsthetics voorloper in beauty apparatuur. Zij leveren de nieuwste apparatuur wat aansluit bij huidige en toekomstige beautytrends. Wil jij jouw salon stijlvol inrichten? Dan levert MedEsthetics advies op maat, zodat jouw salon naar wens kan worden ingericht. Je kunt dus bij MedEsthetics terecht voor al jouw beautybenodigdheden!

 

Startpakket

Een startpakket is noodzakelijk om thuis of in jouw salon verder te oefen voor de volgende les. Pigmenten, apparatuur en naaldmodules zitten niet in het startpakket verwerkt. Dit omdat Arezoo vindt dat je zelf de keuze moet maken, waar jij mee in de toekomst wilt werken. Op deze manier heb je geen overbodige producten en materialen in jouw startpakket. Je kunt dit pakket bestellen bij PMU-groothandel MedEsthetics

 

Contact

sales@medesthetics.nl

Hoelang duurt deze opleiding?

Deze opleiding duurt 1 dag.

Hoeveel kost deze opleiding?

 • Privé / €1500,- incl. 21% btw
 • Groep met max. 4 personen/ €799,- incl. 21% btw

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?

Betaald UWV de opleiding kosten?

Naast CRKBO erkenning is Arezoo Academy nu door het UWV ook een goedgekeurde opleider. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV middels een scholingsvoucher of re-integratietraject.

Is mijn certificaat na afronden van de opleiding erkend?

Deze opleiding is erkend door verzekeraars. Dus met je aansprakelijkheidsverzekering zit dat wel goed.

Wat is mijn voordeel dat jullie CRKBO erkend zijn?

 • Een CRKBO erkende instituut zijn houdt in dat u geen btw hoeft te betalen om uw lesgeld, dus btw-vrije opleidingen, (Dit geldt alleen op het lesgeld).
 • Ook dit betekent dat wij met alle onze opleidingen of cursussen een erkend certificaat geven na succesvol afronden van de opleiding.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP