AREZOO

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALIST
IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Stamcel behandeling

Bij deze techniek worden stamcelpreparaten met een speciale naald in de huid gebracht. Deze stamcelpreparaten activeren uw eigen haargroei, maken bijvoorbeeld wenkbrauwen voller, haren donkerder en dikker. De haarfollikels bevinden zich op de grens van de opperhuid (epidermis) en de lederhuid (dermis). Ongeveer dezelfde laag van de huid waarin wij normaal pigmenteren. Het is een natuurlijke behandeling die een haartransplantatie overbodig maakt.

Hoeveel kost deze behandeling?

Prijs per behandeling €150, –

Bij elke 5 behandelingen, de 5e behandeling GRATIS

Ik ben volledig kaal, kan ik deze behandeling ondergaan?

Aangezien stamcellen het weefsel kunnen kopiëren waarin ze terecht komen is het van belang dat de cliënt nog enige haargroei heeft. Als je helemaal geen haargroei meer hebt en is de huid helemaal glad en verhoord, dan is de kans op succes uiterst gering en raden we de stamcel behandeling af. Heb je last van dunner wordende haren dan is de kans op resultaat aanzienlijk!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gedeelte dat wordt behandeld. Voor de hoofdhuid is dat minimaal 4 en kan oplopen tot 10 behandelingen.

 

Bij wenkbrauwen zijn er ongeveer 5 behandelingen nodig voor het creëren van een mooie volle wenkbrauwen.

Hoelang moet er tussen de behandelingen zitten?

Voor het beste resultaat wordt er verzocht 2 tot 4 weken tussen de behandelingen te laten zitten.

Wat is de nazorg?

 1. 48 uur na de behandeling niet nat maken
 2. Daarna de hoofdhuid niet met te heet water wassen.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Na een behandeling met Stamceltherapie is het behandelde gebied een beetje rood. De huid kan jeuken en licht branderig aanvoelen.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling om het haar terug te laten groeien, bestaat uit 4 tot 6 korte behandelingen van ongeveer 20 minuten met tussenposen van 2 tot 4 weken.

Kan PMU bij iedereen toegepast worden?

Nee, een Stamcel behandeling kan niet toegepast worden bij:
Zwangere dames, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur.

Kan deze behandeling over PMU worden toegepast als cover-up?

Dit kan wel indien de PMU al bijna niet meer zichtbaar is door vervaging. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier


  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  NEEM CONTACT OP