AREZOO

Jouw Beautyopleider in de BENELUX

Stap budget

STAP staat voor Stimulering Arbeidmarkt Positie. De STAP-regeling is door de overheid in het leven geroepen om mensen te helpen zich te ontwikkelen in hun loopbaan. Met het volgen van een opleiding kun je meegroeien met je werk, stappen maken in je carrière of jezelf omscholen naar een andere sector.

Het STAP-budget is bedoeld voor iedere werkende (in loondienst of als ondernemer) en werkzoekende tussen 18 en 65 jaar oud. Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Of ben je juist toe aan een carrièreswitch? Het maakt niet uit in welke branche je werkt en of je je wilt laten bijscholen of omscholen, het STAP-budget is bedoelt voor iedereen!

Je kunt per kalenderjaar maximaal één STAP-opleiding volgen waarvoor je maximaal €1.000,00 STAP-budget toegekend kunt krijgen.

Stap 1: Kies je opleiding

Bekijk alle opleidingen die meedoen en kies welke het beste bij jou past!

Stap 2: Vraag je aanmeldbewijs aan

Klik op de button ‘aanvragen STAP-aanmeldbewijs’. Wij sturen jou zo snel mogelijk het aanmeldbewijs toe via e-mail. Let op! door de vele aanvragen die wij krijgen kan het tot 5 werkdagen duren voordat jij jouw aanmeldbewijs in jouw mailbox hebt. Wees dus op tijd met het aanvragen hiervan.

Geen zorgen! Jouw aanmeldingsbewijs wordt pas een officiële inschrijving nadat deze officieel is goedgekeurd!

Geen aanmeldbewijs ontvangen, stuur ons dan een e-mail via
info@arezoo.nl

Stap 3: Start jouw opleiding

Is je aanvraag goedgekeurd? Gefeliciteerd! Wij krijgen automatisch een bericht van jouw goedkeuring en maken jouw inschrijving definitief.

Contact opnemen?

Heb jij vragen met betrekking tot de behandelingen, academy of een ander soort vraag/opmerking? Vul dan het formulier hiernaast in! Wij luisteren graag naar je.

Contactformulier

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP